Διάσκεψη Huawei: οι αναμενόμενες ανακοινώσεις (Mate 30 / Mate 30 Pro και Freebuds 3)

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 58 λεπτά

Μετά την Apple, είναι η σειρά της Huawei να ανακοινώσει τις καινοτομίες της για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019. Σε φόντο αβεβαιότητας, ο κινεζικός γίγαντας θα προσπαθήσει ακόμα να δημιουργήσει την εκδήλωση αποκαλύπτοντας τα νέα smartphone της Mate 30 και Mate 30 Pro κορυφή της γραμμής. Άλλα προϊόντα θα πρέπει να είναι μέρος του πάρτι, συμπεριλαμβανομένων των Freebuds 3 που έχουν ήδη παρουσιαστεί στο IFA στο Βερολίνο.

Μαζί με αυτές της Samsung και της Apple, τα συνέδρια της Huawei είναι αναμφισβήτητα τα πιο παρευρισκόμενα στον κόσμο. Για αυτήν την έκδοση του 2019, τα στοιχήματα φαίνονται πιο σημαντικά από ποτέ. Υπό την πίεση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η Huawei δεν μπορεί πλέον να εμπορεύεται ένα smartphone Android. Ωστόσο, ο κατασκευαστής διατηρεί την παγκόσμια κυκλοφορία των Mate 30 και Mate 30 Pro στις 19 Σεπτεμβρίου 2019. Η ατμόσφαιρα υπόσχεται να είναι… ξεχωριστή. Οι φήμες βοηθούν, τα προϊόντα που ανακοινώθηκαν θα μπορούσαν να κλεφτούν στο προσκήνιο από το Harmony OS, το σπίτι του λειτουργικού συστήματος που παρουσίασε η Huawei αυτό το καλοκαίρι. Φέρτε τα ποπ κορν!

Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro

Θα είναι τα αστέρια του συνεδρίου. Όπως κάθε χρόνο, η Huawei θα αποκαλύψει τα νέα της smartphone. Το 2019, οι Mate 30 και Mate 30 Pro θα έχουν το δύσκολο καθήκον να πετύχουν τα εξαιρετικά Mate 20 και Mate 20 Pro. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτά έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες. Μπορέσαμε ακόμη και να ανακαλύψουμε έναν χειρισμό βίντεο της έκδοσης Pro. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα πρέπει να ενσωματώσουν το Kirin 990, τον τελευταίο επεξεργαστή υψηλής ποιότητας της μάρκας που παρουσιάστηκε στο IFA στο Βερολίνο. Πιστή στη φήμη της, Η Huawei συνεχίζει τις προσπάθειές της στη φωτογραφία : το Mate 30 Pro θα είναι επομένως εξοπλισμένο με τετραπλό αισθητήρα που περιλαμβάνει δύο από 40 MP και zoom x5, όλα πιστοποιημένα από τη Leica.

huawei mate 30 όχι έξοδος στην Ευρώπη

Αυτή η κυκλοφορία θα έχει αναμφίβολα μια ιδιαίτερη γεύση. Ακόμα στο σκόπευτρο της αμερικανικής κυβέρνησης, ο κατασκευαστής δεν μπορεί να εμπορεύεται ένα smartphone εξοπλισμένο με Android. Μερικές φήμες αναφέρουν ακόμη και ένα μάρκετινγκ που θα αποκλείσει τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας. Στη συνέχεια διατίθενται δύο λύσεις στη μάρκα. Μπορεί να εκτοξεύσει το Mate 30 στο Harmony OS, το εσωτερικό του λειτουργικό σύστημα, αλλά αυτή η υπόθεση φαίνεται απίθανη. Η Huawei μπορεί επίσης να παραδώσει το γυμνό της smartphone με μια βασική έκδοση του Android (AOSP). Ο χρήστης θα πρέπει στη συνέχεια να εγκαταστήσει το EMUI 10 και το Play Store χρησιμοποιώντας αρχεία APK. Αν και η εμπειρία χρήστη δεν είναι η βέλτιστη, αυτή η πιρουέτα παραμένει η πιο πιθανή.

Huawei Watch GT2

Στο Μόναχο, ο παγκόσμιος αριθμός 2 θα αποκαλύψει επίσης το Huawei Watch GT2, το νέο συνδεδεμένο ρολόι. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτήν την ανακοίνωση, καθώς ο ίδιος ο κατασκευαστής έχει δημοσιεύσει ένα teaser στον λογαριασμό του στο Twitter. Το σύντομο βίντεο προτείνει ένα ρολόι με άθλημα: περιμένουμε λοιπόν μια συσκευή που θα αντέξει. Η επιλογή του λειτουργικού συστήματος δημιουργεί λιγότερα προβλήματα με αυτόν τον τύπο προϊόντος: αποφεύγοντας τους κατασκευαστές Android Wear θα μπορούσαν εύκολα να υποχωρήσουν σε ένα ιδιόκτητο σύστημα: Harmony OS;

Freebuds 3

Παρουσιάστηκε στο IFA στο Βερολίνο, το Freebuds 3 θα είναι αναμφίβολα το πιο αναμενόμενο προϊόν μετά το Mate 30. Η Huawei έχει «εμπνεύσει» τα Airpods της Apple και προσφέρει πολλά υποσχόμενα πραγματικά ασύρματα ακουστικά. Διαθέσιμο σε δύο χρώματα (μαύρο και άσπρο), το Freebuds 3 υπόσχεται ασύγκριτη ποιότητα ήχου σε αυτόν τον τύπο προϊόντος. Αυτοί είναι τα πρώτα ακουστικά (χωρίς ενδοχώρα) με ενεργή μείωση θορύβου και ενσωματώνουν τεχνολογία αναγνώρισης φωνής. Η πρώτη μας εμπειρία στο IFA μας έπεισε. Απομένει να γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και (ειδικά) την τιμή των Freebuds 3.

Huawei τηλεόραση

Όπως η Honor, η Huawei θα μπορούσε να παρουσιάσει μια συνδεδεμένη τηλεόραση. Επιπλέον, πολλοί παρατηρητές αναρωτιούνται γιατί ο κινεζικός γίγαντας δεν αποκάλυψε την τηλεόρασή του ενώπιον του Honor. Λίγο πριν από το IFA, το τελευταίο αποκάλυψε ένα από τα πρώτα προϊόντα του Harmony OS, του οικιακού λειτουργικού συστήματος της Huawei. Εάν η παρουσίαση μιας τηλεόρασης Huawei φαίνεται εκπληκτική, πολλές αξιόπιστες ενδείξεις δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρώτον, ο κινεζικός γίγαντας θα ξεκινήσει μια μοντέρνα αγορά μεταξύ κατασκευαστών smartphone. Το OnePlus, για παράδειγμα, ετοιμάζεται να ξεκινήσει την τηλεόραση OnePlus με το Oxygen OS. Η παρουσίαση του πρώτου προϊόντος κάτω από το Harmony OS σε μια παγκόσμια διάσκεψη θα επέτρεπε επίσης στην Huawei να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία συνεχίζει να θέτει εμπόδια στο δρόμο της.

Λειτουργικό σύστημα Harmony

εφαρμογές αρμονίας

Πώς να μιλήσετε για το Huawei χωρίς να μιλήσετε για το Harmony OS; Παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το νέο λειτουργικό σύστημα του κινεζικού γίγαντα εγείρει πολλά ερωτήματα. Από τη μία πλευρά, η μάρκα διασφαλίζει ότι αυτό το σύστημα προορίζεται για τη σύγκλιση tablet, υπολογιστών, τηλεοράσεων και συνδεδεμένων αντικειμένων (αλλά όχι για smartphone). Από την άλλη, με κάθε επίθεση από την αμερικανική κυβέρνηση, φωνάζει δυνατά ότι έχει ήδη ένα σύστημα για να αντικαταστήσει το Android. Συνεπώς, η διάσκεψη του Μονάχου θα είναι μια ευκαιρία να διευκρινιστούν ορισμένα σημεία. Τέλος, το ελπίζουμε.