Για χειμερινές πωλήσεις, η Cdiscount προσφέρει τη συνδρομή CDAV στα 9 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Για τις πωλήσεις του χειμώνα 2020, η Cdiscount προσφέρει στα νέα και παλιά μέλη της τη συνδρομή CDAV στα 9 ευρώ αντί για 29 ευρώ. Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για προσφορά περιορισμένου χρόνου! Μην είναι πολύ καιρό.

Αναλάβετε την ευθύνη του διαδικτυακού ιστότοπου Cdiscount, όπου η γαλλική μάρκα επιτρέπει στα νέα και παλιά μέλη της να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Cdiscount κατά βούληση (πιο γνωστό ως CDAV), ακριβώς 9 ευρώ ; δηλαδή 20 ευρώ άμεσης έκπτωσης σε σύγκριση με την αρχική τιμή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του προγράμματος CDAV;

Η εγγραφή στο πρόγραμμα “Cdiscount κατά βούληση” ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία εγγραφής. Ακολουθούν λεπτομερώς τα διάφορα πλεονεκτήματά του:

  • Σε σύγκριση με την παράδοση, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν παράδοση στο σημείο αναμετάδοσης από 10 € αγοράς και στο σπίτι από 25 € αγοράς
  • Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από καιρό σε καιρό αποκλειστικών προσφορών και κωδικών προσφοράς
  • Απεριόριστη πρόσβαση σε διάφορους διαδικτυακούς τίτλους τύπου μέσω του LeKiosk

Πώς να ακυρώσετε το “Cdiscount κατά βούληση”;

Ένα μήνα πριν από την ημερομηνία ανανέωσης, το Cdiscount θα σας ενημερώσει για την επόμενη ανανέωση της συνδρομής CDAV μέσω e-mail. Στο τέλος της περιόδου προσφοράς ενός έτους, επομένως είστε ελεύθεροι να ακυρώσετε ή όχι.
Για να σταματήσετε τη συνδρομή σας, τότε η απλούστερη διαδικασία είναι να συνδεθείτε στην περιοχή πελατών σας Περιοχή πίστης και Η απεριόριστη συνδρομή μου στο Cdiscount. Στη συνέχεια θα έχετε την επιλογή ” κατάργηση εγγραφής

Για να ανακαλύψετε: τις καλύτερες προσφορές των χειμερινών πωλήσεων Cdiscount 2020