Για τις πωλήσεις, το Nintendo Switch (2019) και το δωρεάν κάλυμμα Zelda φτάνουν τα 274,99 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Nintendo Switch, η νέα έκδοση του 2019 υπόκειται σε μείωση 25 ευρώ στον ιστότοπο Cdiscount. Εμφανίζεται στα 299,99 €, η τιμή του μειώνεται στα 274,99 € χάρη στον κωδικό προσφοράς. Το καλύτερο από όλα, μια θήκη μεταφοράς Zelda περιλαμβάνεται στην κονσόλα.

Η κονσόλα παιχνιδιών Nintendo Switch, έκδοση που κυκλοφόρησε το 2019 με βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, διατίθεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς Zelda για 299,99 € στο ηλεκτρονικό κατάστημα Cdiscount. Κωδικός προσφοράς ΜΗΝΑ25 δίνοντας το δικαίωμα σε 25 ευρώ άμεσης μείωσης από 249 ευρώ αγοράς μειώνει την τιμή του σε 274,99 €.

Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να το εισαγάγετε στο πεδίο που παρέχεται για το σκοπό αυτό, μόλις προστεθεί το πακέτο στο καλάθι σας. Αυτή είναι η έκδοση του 2019 της κονσόλας που ενσωματώνει ένα καλύτερα βελτιστοποιημένο Tegra X1 SoC που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε καλύτερη αυτονομία που αποτελεί το αντικείμενο αυτού του καλού σχεδίου. Σε φορητή λειτουργία, προσφέρει μεταξύ 4,5 και 9 ωρών σε σύγκριση με 2,5 και 6,5 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας (ανάλογα με το παιχνίδι) για το Nintendo Switch που κυκλοφόρησε το 2017.

Η κονσόλα Switch έρχεται με ένα ζευγάρι Joy-Con σε δύο διαθέσιμα χρώματα: γκρι ή νέον. Συνδεδεμένοι στην τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI, οι ελεγκτές περιλαμβάνουν λειτουργία δόνησης HD και κάμερα αισθητήρα κίνησης υπερύθρων. Λόγω του γεγονότος ότι στο Cdiscount δεν εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με την περίοδο ισχύος του κωδικού προσφοράς, εκτός από την αναφορά “Περιορισμένος χρόνος”, σας συμβουλεύουμε λοιπόν να μην περιμένετε πάρα πολύ αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτήν την καλή συμφωνία της Nintendo. Διακόπτης.

Για να ανακαλύψετε: τις καλύτερες προσφορές κονσόλας κατά τις χειμερινές πωλήσεις 2020