Για τη Μαύρη Παρασκευή, αφήστε το ρομπότ Roborock S50 να κάνει τις οικιακές εργασίες για εσάς!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Στο πλαίσιο της προώθησης της Μαύρης Παρασκευής είναι δυνατόν να αποκτήσετε κάτω από τη μπάρα των 300 ευρώ, το ρομπότ κενού roborock S50. Εμφανίζεται στην περιορισμένη τιμή των 289,99 €. Είναι από την πλευρά του διαδικτυακού Cdiscount που πρέπει να πάτε για να το εκμεταλλευτείτε.

roborock-s50-robot-vacuum-cleaner-2eme-gener

Το Roborock S50 είναι πωλείται μέσω τρίτου πωλητή (Gshopper) στο Cdiscount για 289,99 € ως μέρος της Μαύρης Παρασκευής. Αυτό το καλό σχέδιο αφορά τη δεύτερη γενιά του ρομπότ καθαρισμού κενού, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια αναρρόφησης από εκείνη της πρώτης γενιάς και το οποίο προσφέρει μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών. Βρίσκουμε, για παράδειγμα, την προσθήκη μίνι δίσκου νερού που σας επιτρέπει να σφουγγαρίζετε ταυτόχρονα με ηλεκτρική σκούπα ή ακόμα και νέους αισθητήρες που του επιτρέπουν να αποφεύγει τις σκάλες και να ξεπερνά τα μικρά εμπόδια μέχρι σε ύψος 2 cm.

Το Roborock S50 προσφέρει ισχύ αναρρόφησης έως 2000 Pa. Συνιστούμε αυτό το υψηλής τεχνολογίας συνδεδεμένο αντικείμενο για άτομα που βιάζονται (ή τεμπέληδες), που δεν έχουν απαραίτητα χρόνο να περάσουν ώρες καθαρισμού. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το συμπύκνωμα τεχνολογιών, μεταβαίνοντας στην πλήρη δοκιμή μας για το Xiaomi Roborock S50 που έλαβε την εξαιρετική βαθμολογία 4,5 / 5.

Για να ανακαλύψετε: οι καλύτερες προσφορές Black Friday Cdiscount 2019