Για την Cortana μια νέα διεπαφή χρήστη που προέρχεται από τη Microsoft

Για την Cortana μια νέα διεπαφή χρήστη που προέρχεται από τη Microsoft

Microsoft σχεδιάζει μια σημαντική ενημέρωση όταν πρόκειται Κορτάνα, ο έξυπνος βοηθός της εταιρείας.

Με την απελευθέρωση του Windows 10 η ενσωμάτωση με την Cortana έχει επίσης εισαχθεί: δίπλα στο διάσημο κουμπί έναρξης υπάρχει το κουμπί που σχετίζεται με τον έξυπνο βοηθό, έτοιμος να απαντήσει οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις μας. Παρόλο που η Microsoft συνεχίζει να ενημερώνει και να βελτιώνει την υπηρεσία, πολλοί χρήστες εξακολουθούν να μην είναι πεπεισμένοι για τη χρησιμότητα του Cortana: το κύριο αδύνατο σημείο του είναι το διαδικτυακή αναζήτηση.

Όταν ξυπνήσουμε τον βοηθό, ζητώντας της κάτι, θα πραγματοποιήσει μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο, αλλά, στην τρέχουσα κατάσταση, δεν θα εμφανίσει τα αποτελέσματα παρά μόνο με το άνοιγμα του ιδιόκτητου προγράμματος περιήγησης Ακρη. Αυτό το βήμα έχει θεωρηθεί από πολλούς άχρηστους, καθώς θα ήταν αρκετό για να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης και να αναζητήσετε τα απαραίτητα σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης.

Η Microsoft ετοιμάζει μια ενημέρωση για να αυξήσει τη συνέργεια μεταξύ της Cortana και της Μπινγκ, η ιδιόκτητη μηχανή αναζήτησης της εταιρείας, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αναζήτηση στον Ιστό και να βλέπουν τα αποτελέσματα απευθείας από τη διεπαφή των Windows (χωρίς να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού).

Η εταιρεία της Ρέντμοντ ικανοποίησε τα αιτήματα των χρηστών; Όπως σας έχουμε ήδη πει, οι έξυπνοι ψηφιακοί βοηθοί θα παίξουν ρόλο βασικός στην αυριανή αγορά, παρακολουθώντας σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή θα χρησιμοποιήσουμε. Έξυπνη, επομένως, η κίνηση της Microsoft που δείχνει βελτιώσει όλο και περισσότερο Cortana για να το προετοιμάσει για το μέλλον.