Αυτό το iPhone X πέρασε 2 ημέρες στον πάτο μιας λίμνης και εξακολουθεί να λειτουργεί!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ένα iPhone X μόλις βρέθηκε στον πάτο μιας λίμνης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά από δύο μέρες κάτω από το νερό, το smartphone δεν είναι τραυματισμένο. Έκπληξη: άρχισε να λειτουργεί και πάλι μόλις οι δύτες το πήραν στο χέρι, σε βάθος αρκετών μέτρων.

Αυτό το Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019, μια ομάδα επαγγελματιών δύτες ανακάλυψαν ένα iPhone X, το smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις του 2018, που βρίσκεται στον πυθμένα της λίμνης στο υδάτινο πάρκο Long Eaton (Ηνωμένο Βασίλειο), αναφέρουν οι συνάδελφοί μας από το Nottingham Post. Δύο ημέρες νωρίτερα, ο Brad Beech, μέλος του προσωπικού του κοντινού κλαμπ θαλάσσιου σκι, είχε πράγματι χάσει το πολύτιμο smartphone του στη λίμνη.

Το iPhone X βρέθηκε ανέπαφο μετά από δύο ημέρες κάτω από το νερό

“Το άρπαξα και χτύπησα το κουμπί ανάφλεξης” εξηγεί ο Anthony Hanstock, ένας από τους τρεις δύτες. «Ήρθε η οθόνη και δημοσίευσε μια αναπάντητη κλήση από τον παππού του. Φώναξα κάτω από το νερό. Ήταν καταπληκτικό που λειτουργεί ακόμα μετά από δύο ημέρες » αναφέρεται ο δύτης. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του iPhone X ήταν πολύ χαρούμενος που βρήκε την ιδιοκτησία του. “Ο Μπραντ μας ευχαρίστησε αφού είπε ότι τον είχαμε σώσει περίπου 800 £ στην τηλεφωνική ασφάλιση” τονίζει τον Anthony Hanstock.

Διαβάστε επίσης: αυτά τα δύο Apple Watch πέρασαν 2 εβδομάδες στον πάτο μιας λίμνης και έκπληξη, εξακολουθούν να λειτουργούν υπέροχα!

Εάν δεν λείπουν οι χρήσεις αυτού του είδους, παραμένει εκπληκτικό το γεγονός ότι το iPhone X εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μετά από 48 ώρες στο κάτω μέρος του νερού. Σύμφωνα με την Apple, το iPhone X είναι “Ανθεκτικό σε πιτσιλιές, νερό και σκόνη”. Το smartphone είναι πράγματι Πιστοποιημένο IP 67. Επομένως, μπορεί να επιβιώσει με εμβάπτιση σε ένα μέτρο νερού για έως και 30 λεπτά. Επισήμως, είμαστε μακριά από τις δύο ημέρες στον πυθμένα μιας λίμνης. Έχετε βιώσει μια παρόμοια ιστορία με το smartphone σας; Περιμένουμε την κατάθεσή σας στα σχόλια.

Πηγή: Nottingham Post