Αυτό το κινέζικο smartphone του μέλλοντος διαθέτει Snapdragon 865 … το οποίο δεν υπάρχει ακόμη

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ένας κινέζος κατασκευαστής, 8848, είναι ο πρώτος που «τολμά» να ανακοινώσει ένα smartphone με το Snapdragon 865. Το Titanium M6 5G είναι ένα πολυτελές smartphone με κάμερα 5 και 100 Mpx. Το πρόβλημα είναι ότι η Qualcomm δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τον διάδοχο των Snapdragon 855 και 855+ και ότι το εν λόγω smartphone δεν θα είναι διαθέσιμο πριν από το 2020 – ένας ορίζοντας στον οποίο θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να δούμε τα πρώτα smartphone στην αγορά με αυτού του SoC.

Πίστωση: 8848 / Weibo

Η ιστορία προέρχεται από μια κινεζική μάρκα πολυτελών ρολογιών και smartphone, ελάχιστα γνωστών στην Ευρώπη. Το 8848, αυτό είναι το όνομά του, μόλις αποκάλυψε τα δύο επόμενα smartphone του, το Titanium M5 και το Titanium M6 5G. Δύο πολυτελή smartphones, καλυμμένα με πολύτιμα υλικά, αλλά δεν έχουν τα ελαττώματα των πολυτελών smartphones του παρελθόντος: έχουν ένα ιδιαίτερα τερατώδες τεχνικό φύλλο, τουλάχιστον σε χαρτί. Αλλά πάνω απ ‘όλα, το μοντέλο 5G ήταν μια μάλλον εκπληκτική ευκαιρία, για έναν σχετικά άγνωστο ηθοποιό, να μιλήσει για το Snapdragon 865, ενώ αυτό το SoC δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί από την Qualcomm (περιμένουμε την παρουσίαση για το μήνα Νοέμβριο ή Δεκέμβριο ).

8848 Titanium M6 5G: το πρώτο smartphone στο Snapdragon 865 ή σχεδόν

Έχοντας παρακολουθήσει πολλές εκδόσεις του SoC Snapdragon, η Qualcomm ανακοινώνει πάντα τα SoC της και τις πρώτες συνεργασίες σε μια ετήσια εκδήλωση. Και ακόμη και αν ένας κατασκευαστής τρίτου μέρους παρέχει πληροφορίες για ένα επερχόμενο SoC της μάρκας, ακολουθείται συνήθως από ένα επίσημο δελτίο τύπου της Qualcomm. Τόσο πολύ ώστε αυτή η εκπληκτική παρουσίαση προφανώς έχει κάτι να χαμογελάσει: είναι σαν να αγοράζεις ένα διαμέρισμα εκτός σχεδίου. Εδώ είναι οι “προδιαγραφές” (δεν τολμούμε να μιλήσουμε για ένα τεχνικό φύλλο σε αυτό το στάδιο …) τερατώδες αυτού του Titanium M6 5G:

  • Snapdragon 865
  • 1 TB εσωτερικής αποθήκευσης
  • 12 GB RAM
  • Κύριος αισθητήρας φωτογραφιών 64 Mpx ικανός να δημιουργεί στιγμιότυπα 100 Mpx μέσω παρεμβολής

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, το 8848 εξήγησε ότι η τεχνητή νοημοσύνη δεν αξίζει τη βοήθεια πραγματικών ανθρώπων – το smartphone επομένως θα ενσωματώσει ένα είδος Βοηθού Google που θα ρωτά πραγματικούς ανθρώπινους χειριστές κάθε φορά που κάνετε μια αναζήτηση. Αυτό φαίνεται λίγο κουραστικό. Το smartphone και το SoC του θα είναι σύντομα διαθέσιμα, αλλά πολύ πιθανό ταυτόχρονα με όλα τα άλλα πρώτα smartphone στο Snapdragon 865 – δηλαδή το 2020. Για να πιστέψουμε τη μάρκα και τη θέση της, θα πρέπει πιθανώς να κοστίσει τα μάτια του head – η επίσημη τιμή δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει …

Διαβάστε επίσης: Snapdragon 865 – λανσάρετε το νωρίτερο τον επόμενο μήνα, τι να περιμένετε;

Σημειώστε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μια κινεζική μάρκα αυξάνει την ευγένεια στην Qualcomm για να μιλήσει λίγο για αυτό. Ο Royole, για παράδειγμα, το έκανε με το πτυσσόμενο smartphone του, το FlexPai – ο κατασκευαστής υποσχέθηκε τότε ένα Snapdragon 855, ενώ η Qualcomm δεν είχε ακόμη ανακοινώσει αυτό το SoC.

Πηγή: WCCFTech