Αυτή την εβδομάδα στο TLI (25 Ιουνίου 2016)

Αυτή την εβδομάδα στο TLI (03 Αυγούστου 2019)

Δεν έχετε χρόνο να μας διαβάζετε κάθε μέρα; κανένα πρόβλημα! Ακολουθεί η σύνοψη του τι προτείνει το TurboLab.it κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο καλύτερος επιτραπέζιος υπολογιστής που μπορώ να συγκεντρώσω: οδηγός αγοράς για την επιλογή CPU, MoBo, RAM, SSD, case – CPU “Skylake” edition, καλοκαίρι 2016

Αυτή την εβδομάδα TLI (25 Ιουνίου 2016) - Intel core i5 skylake cpu

Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αγοράσετε έναν νέο υπολογιστή: οι επεξεργαστές Skylake (Intel Core 6ης γενιάς) φέρνουν μαζί τους βελτιώσεις όσον αφορά την απόδοση ακόμη και στα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας και είναι διαθέσιμα στην αγορά από … αρκετά για να μειώσουν το λιανικές τιμές των διαφόρων συστατικών με ορατό τρόπο. Αλλά πριν επενδύσετε τις εξοικονομήσεις σε λάθος κατεύθυνση, συμβουλευτείτε αυτό το άρθρο: Έχω συλλέξει τα καλύτερα στοιχεία για να εξισορροπήσω την τιμή και την απόδοση, ώστε να σας εγγυηθώ έναν υπολογιστή μεσαίου και υψηλού επιπέδου για λιγότερο από 750 € (περιλαμβάνεται η άδεια χρήσης των Windows).

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Ενημέρωση επετείου των Windows 10 (Redstone): όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα ενημέρωση για το καλοκαίρι του 2016

Αυτή την εβδομάδα TLI (25 Ιουνίου 2016) - τα φώτα της δημοσιότητας των Windows 10 redstone

Μετά το ντεμπούτο των Windows 10 τον Ιούλιο του 2015, η Microsoft συνέχισε να βελτιώνει το λειτουργικό της σύστημα, απελευθερώνοντας τόσο στοιχειώδεις ενημερώσεις κώδικα όσο και νέες ολοκληρωμένες “κατασκευές” λίγο πολύ σχετικές. Συγκεκριμένα, το μοντέλο δοκιμάστηκε με επιτυχία στις 12 Νοεμβρίου 2015, ημερομηνία δημοσίευσης της “έκδοσης 1511”. Τώρα είμαστε και πάλι: σε λίγους μήνες, όλοι οι υπολογιστές που είναι εξοπλισμένοι με Windows 10 θα υπόκεινται σε μια περαιτέρω αυτόματη μέγιστη ενημέρωση που ονομάζεται “Windows 10 Anniversary Update” ή σε μια περαιτέρω βελτιωμένη επανάληψη του λογισμικού. Εδώ είναι τι να περιμένετε όσον αφορά τη λειτουργικότητα και τις νέες δυνατότητες.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Η εικονικοποίηση των λειτουργικών συστημάτων δεν θα είναι πλέον πρόβλημα: οδηγός για το VirtualBox

Αυτή την εβδομάδα TLI (25 Ιουνίου 2016)

Σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα λειτουργικά συστήματα και να δοκιμάζετε τις πιο περίεργες λύσεις; Το Virtualbox είναι αυτό που χρειάζεστε για να δοκιμάσετε ό, τι θέλετε.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Πώς να μάθετε εάν το email και τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν παραβιαστεί και τι να κάνετε για να το διορθώσετε

Αυτή την εβδομάδα TLI (25 Ιουνίου 2016)

Όταν εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο ή μια διαδικτυακή υπηρεσία, πρέπει να παρέχετε ένα ορισμένο ποσό δεδομένων, τουλάχιστον μια πραγματική διεύθυνση email και ορισμένα προσωπικά στοιχεία (λίγο πολύ αληθινά ανάλογα με το πού είστε εγγεγραμμένοι). Αυτά τα δεδομένα, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, οι κωδικοί πρόσβασης, οι αριθμοί τηλεφώνου, οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές πληροφορίες, έχουν μια αγορά σε αυτό το μέρος του βυθισμένου Ιστού όπου μπορείτε να πουλήσετε και να αγοράσετε οτιδήποτε.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Προστατέψτε αρχεία με κωδικούς πρόσβασης και κρυπτογράφηση: γρήγορος οδηγός για το AES Crypt

Αυτή την εβδομάδα TLI (25 Ιουνίου 2016)

Το AES Crypt είναι ένα πρόγραμμα κρυπτογράφησης μεμονωμένων αρχείων, χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο AES (Advanced Encryption Standard), όχι ολόκληρους σκληρούς δίσκους ή φακέλους, με έναν πολύ απλό και γρήγορο τρόπο, είναι δωρεάν και διαθέσιμο για Windows, Linux και Mac OS X.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Το τελευταίο

Δεν υπάρχουν πρόσφατες κυκλοφορίες αυτήν την εβδομάδα.

Οι νέες συζητήσεις αυτή την εβδομάδα

TLI στα κοινωνικά δίκτυα

Κάντε κλικ στο “like” στη σελίδα Facebook για να ενημερωθείτε για νέα άρθρα. Αν προτιμάτε τα κορίτσια, ακολουθήστε μας μέσω Twitter. Εναλλακτικά, είμαστε επίσης στο Google+.