Αυτή την εβδομάδα στο TLI (22 Οκτωβρίου 2016)

TurboLab.it Android PowerPack: 20+ app per ottenere il massimo dallo smartphone/tablet Android

Δεν έχετε χρόνο να μας διαβάζετε κάθε μέρα; κανένα πρόβλημα! Ακολουθεί η σύνοψη του τι προτείνει το TurboLab.it κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

TurboLab.it Android Essentials: οι 25+ βασικές εφαρμογές για smartphone και tablet

Αυτή την εβδομάδα TLI (22 Οκτωβρίου 2016)

Με πάνω από ένα εκατομμύριο αντικείμενα στον κατάλογο μεταξύ εφαρμογών και παιχνιδιών, το οικοσύστημα Android προσφέρει μια πραγματικά τεράστια επιλογή. Τόσο ευρύ που είναι δύσκολο, ειδικά για τους λιγότερο έμπειρους, να βρούμε τις πραγματικά «απαραίτητες» εφαρμογές. Ο σκοπός αυτού του άρθρου, επομένως, είναι ακριβώς να παρέχει ένα γρήγορο σημείο εκκίνησης, ικανό να επισημάνει τις καλύτερες εφαρμογές για Android ή αυτές που θα εγκατασταθούν αμέσως στο νέο smartphone ή tablet

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Ο εξαιρετικός οδηγός για το Resilio Sync (BitTorrent Sync) – η εναλλακτική λύση για το Dropbox, αλλά χωρίς “cloud”

Αυτή την εβδομάδα TLI (22 Οκτωβρίου 2016)

Όλοι γνωρίζουμε πόσο άνετα είναι τα Dropbox, το OneDrive και το Google Drive. Απλώς εγκαταστήστε τον αποκλειστικό πελάτη και εδώ τα αρχεία συγχρονίζονται αυτόματα μεταξύ των συσκευών μας, επιτρέποντάς μας να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε στον επιτραπέζιο υπολογιστή και στη συνέχεια να συνεχίσουμε στον φορητό υπολογιστή ή / και να έχουμε τα ίδια έγγραφα και σε tablet και smartphone. Ωστόσο, αυτές οι υπηρεσίες λειτουργούν στηριζόμενοι σε έναν διακομιστή που διαχειρίζεται ο επιλεγμένος πάροχος: επομένως, οι πληροφορίες που συγχρονίζουμε είναι επίσης προσβάσιμες σε Dropbox Inc., Microsoft ή Google. Επιπλέον, ο ελεύθερος χώρος περιορίζεται σε λίγα gigabyte και οι ταχύτητες μεταφοράς είναι αυτές της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Εάν η ιδέα της κοινής χρήσης των προσωπικών σας αρχείων με ξένα θέματα και χαρακτηρίζεται από έντονα εμπορικά ενδιαφέροντα δεν σας ενθουσιάζει ή δεν θέλετε να υποβληθείτε στους σοβαρούς εγγενείς περιορισμούς των υπηρεσιών cloud, υπάρχει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δωρεάν εναλλακτική λύση που σας επιτρέπει να συγχρονίσετε αρχεία πάντα αυτόματα, αλλά απευθείας μεταξύ των συσκευών μας, είτε πρόκειται για υπολογιστές, tablet ή smartphone: Resilio Sync. Αυτός είναι ο οδηγός για τη διαμόρφωση όλων.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Διεύθυνση IP και δέσμευση MAC: πώς να κάνετε έναν υπολογιστή του τοπικού δικτύου (LAN) να λαμβάνετε πάντα την ίδια τοπική IP από το μόντεμ / δρομολογητή

Αυτή την εβδομάδα TLI (22 Οκτωβρίου 2016) - δίκτυο windows ip mac

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνετε έναν υπολογιστή δικτύου τοπικής περιοχής να χρησιμοποιεί πάντα την ίδια, ίδια διεύθυνση IP: είτε διαμορφώστε με μη αυτόματο τρόπο το λειτουργικό σύστημα είτε ρυθμίστε το δρομολογητή να “αναγνωρίζει” τον εν λόγω υπολογιστή, δεσμεύοντας τη διεύθυνση IP επιλέχθηκε να το εκχωρεί πάντα σε κάθε αίτημα. Σε όλο αυτό το άρθρο θα δούμε πώς να επιτύχουμε το αποτέλεσμα με τον δεύτερο τρόπο.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Τι να κάνετε όταν ο επεξεργαστής του υπολογιστή ζεσταθεί πολύ

Αυτή την εβδομάδα TLI (22 Οκτωβρίου 2016)

Η σκόνη είναι ένας από τους μεγάλους εχθρούς της υγείας του υπολογιστή σας, η υπερβολική βρωμιά σε λάθος μέρη προκαλεί κακή κυκλοφορία του αέρα και την έλλειψη, ή τουλάχιστον κακής, ψύξης των κύριων εξαρτημάτων. Για αυτόν τον λόγο, όταν παρατηρείτε περίεργη συμπεριφορά του υπολογιστή ή ξαφνική διακοπή λειτουργίας επειδή έχει προστατευτεί λόγω της υψηλής θερμότητας, ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι μία από τις λειτουργίες που πρέπει να κάνετε.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Πώς να αποτρέψετε το κλείδωμα του υπολογιστή σας (κλείδωμα / τερματισμός λειτουργίας / αναστολή λειτουργίας / αδρανοποίηση) μετά από λίγα λεπτά αδράνειας

Αυτή την εβδομάδα TLI (22 Οκτωβρίου 2016)

Συγκεκριμένα, εντός της εταιρείας, ενδέχεται να υπάρχουν πολιτικές που στέλνουν τον υπολογιστή σε ένα μπλοκ, μετά από ένα συγκεκριμένο λεπτό μη χρήσης ή τον θέτουν σε αναστολή, έτσι ώστε να πρέπει να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν και να εγγυηθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Το πρόβλημα προκύπτει όταν υπάρχουν κοινόχρηστα αρχεία σε αυτούς τους υπολογιστές τα οποία, ιδίως κατά την αναστολή, ενδέχεται να μην είναι πλέον προσβάσιμα από τους άλλους υπολογιστές που τους χρειάζονται.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Το τελευταίο

Δεν υπάρχουν πρόσφατες κυκλοφορίες αυτήν την εβδομάδα.

Οι νέες συζητήσεις αυτή την εβδομάδα

TLI στα κοινωνικά δίκτυα

Κάντε κλικ στο “like” στη σελίδα Facebook για να ενημερωθείτε για νέα άρθρα. Αν προτιμάτε τα κορίτσια, ακολουθήστε μας μέσω Twitter. Εναλλακτικά, είμαστε επίσης στο Google+.