Αυτή την εβδομάδα στο TLI (09 Μαρτίου 2019)

Αυτή την εβδομάδα στο TLI (09 Μαρτίου 2019)

Δεν έχετε χρόνο να μας διαβάζετε κάθε μέρα; κανένα πρόβλημα! Ακολουθεί η σύνοψη του τι προτείνει το TurboLab.it κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Οδηγός: πώς να απενεργοποιήσετε την Προστασία ακεραιότητας συστήματος (SIP) στο macOS Mojave – Σφάλμα κατά την εγγραφή com.apple.Boot.plist Η λειτουργία δεν επιτρέπεται

Αυτή την εβδομάδα TLI (09 Μαρτίου 2019)

Το macOS διαθέτει έναν πολύ επιθετικό μηχανισμό προστασίας αρχείων συστήματος: ονομάζεται System Integrity Protection (SIP) και αποτρέπει τον χρήστη από την αποθήκευση αλλαγών στο com.apple.Boot.plist και άλλα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε “ευαίσθητες” διαδρομές , συμπεριλαμβανομένων των / Library / Preferences / SystemConfiguration /. Ας δούμε πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά την Προστασία ακεραιότητας συστήματος (SIP)

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Μη αρχικοποιημένος δίσκος: πώς να αρχικοποιήσετε έναν σκληρό δίσκο / SSD με Windows (MBR / GPT)

Αυτήν την εβδομάδα TLI (09 Μαρτίου 2019) - πώς να αρχικοποιήσετε ένα δίσκο SSD προβολέα

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συμβεί ότι ένας σκληρός δίσκος, ένα SSD, ένα USB “stick” ή μια κάρτα SD συνδεδεμένη στον υπολογιστή πρέπει να αρχικοποιηθούν ως MBR ή GPT πριν από τη λειτουργία. Είναι εύκολο να το δείτε: οι μη αρχικοποιημένες μαζικές μνήμες δεν εμφανίζονται ακόμη και από την Εξερεύνηση αρχείων. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τι σημαίνει αυτή η επιλογή και πώς να προχωρήσουμε, στην πράξη, για την προετοιμασία ενός δίσκου σε περιβάλλον Windows

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Τρόπος ελέγχου και επιδιόρθωσης κατεστραμμένων αρχείων συστήματος με την εντολή Dism

Αυτή την εβδομάδα TLI (09 Μαρτίου 2019)

Το DISM, ή το Deployment Image Service and Management Tool, είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γραμμή εντολών των Windows με το οποίο μπορούμε να κάνουμε πολλές λειτουργίες στο λειτουργικό σύστημα, μπορούμε να ανακτήσουμε χώρο στον σκληρό δίσκο, μπορούμε να εξοικονομήσουμε προγράμματα οδήγησης, να απεγκαταστήσουμε ενημερώσεις των Windows και πολλά άλλα τι είναι αυτό. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πώς να το χρησιμοποιήσουμε για τον έλεγχο και την επαναφορά τυχόν αρχείων συστήματος που έχουν προβλήματα.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

[guida] Πώς να διαμορφώσετε έναν δίσκο (σκληρό δίσκο), SSD, USB stick ή κάρτα SD με Windows 10

Αυτή την εβδομάδα TLI (09 Μαρτίου 2019) - επισημάνετε πώς να μορφοποιήσετε δίσκους SSD usd microsd sticks

Πριν από την ανάγνωση και τη σύνταξη δεδομένων σε μια μαζική μνήμη (σκληροί δίσκοι, SSD κ.λπ.), είναι απαραίτητο να διαμορφωθεί ο χώρος, δηλαδή να αποθηκεύσετε στην ίδια τη μονάδα το σύστημα αρχείων που αποτελεί τη δομή των ευρετηρίων και των πληροφοριών που θα επιτρέψουν στη συνέχεια στο λειτουργικό σύστημα να έχει πρόσβαση στους πραγματικούς φακέλους και αρχεία. Ας δούμε πώς να διαμορφώσετε έναν δίσκο (σκληρό δίσκο), SSD, USB stick ή κάρτα SD από τα Windows, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετα προγράμματα

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

PDF24 το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη δημιουργία, μετατροπή και συμπίεση αρχείων PDF

Αυτή την εβδομάδα TLI (09 Μαρτίου 2019)

Το PDF24 είναι μια συλλογή βοηθητικών προγραμμάτων για τη δημιουργία, ανάγνωση, συμπίεση αρχείων PDF και μετατροπή σε άλλες μορφές. Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, τόσο στις λειτουργίες που υπάρχουν στην κύρια διεπαφή όσο και στη δυνατότητα εισαγωγής του λογοτύπου σας στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Επισυνάπτεται στο άρθρο που θα βρείτε την προσαρμοσμένη έκδοση TurboLab.it του PDF24, για όσους θέλουν το πρωτότυπο μπορείτε να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο, αν αντίθετα θέλετε να δημιουργήσετε την έκδοση του PDF24 μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτήν τη σελίδα και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που βρίσκετε εκεί. χρειάζονται λίγα λεπτά για να το κάνετε και χρειάζεστε ένα προσωρινό email για να λάβετε τον σύνδεσμο από τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε το τροποποιημένο πρόγραμμα.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Πώς να επαναφέρετε την εμφάνιση των ειδοποιήσεων στα Windows 10

Αυτή την εβδομάδα TLI (09 Μαρτίου 2019)

Τα Windows 10 εμφανίζουν ειδοποιήσεις, στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, για ορισμένα συμβάντα που κρίθηκαν σημαντικά, κάποια στιγμή, αυτές οι ειδοποιήσεις είχαν εξαφανιστεί στον υπολογιστή μου, μόνο ο αριθμός τους αυξήθηκε, αλλά δεν ήταν πλέον ορατές.

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Κάμερα web έναντι smartphone: ποιο είναι το καλύτερο για το YouTube; (Σύγκριση βίντεο)

Αυτήν την εβδομάδα TLI (09 Μαρτίου 2019) - webcam ενάντια στο smartphone προβολής

Τα smartphone και οι κάμερες web είναι οι δύο βασικές οικονομικές λύσεις για την εγγραφή βίντεο που θα δημοσιευτούν στο YouTube. Κανένα από αυτά δεν φτάνει στα επίπεδα των ειδικών καμερών (DSLR), αλλά, για αρχή, είναι κάτι παραπάνω από καλό. Πρέπει να επιλέξετε, ωστόσο, είναι καλύτερο να βασίζεστε σε smartphone ή κάμερα υψηλής τεχνολογίας; Ποια είναι τα αποτελέσματα; Σε αυτό το βίντεο-άρθρο συγκέντρωσα τις εντυπώσεις μου και κάποιο συγκριτικό υλικό για να απαντήσω σε αυτές τις ερωτήσεις

»Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Το τελευταίο

Αυτή την εβδομάδα TLI (09 Μαρτίου 2019)

Σημείωση: ορισμένες αναφορές ενδέχεται να μην είναι ενημερωμένες.

Οι νέες συζητήσεις αυτή την εβδομάδα

TLI στα κοινωνικά δίκτυα

Κάντε κλικ στο “like” στη σελίδα Facebook για να ενημερωθείτε για νέα άρθρα. Αν προτιμάτε τα κορίτσια, ακολουθήστε μας μέσω Twitter. Εναλλακτικά, είμαστε επίσης στο Google+.