Αυτά τα Apple Watch πέρασαν 2 εβδομάδες στον πάτο μιας λίμνης: έκπληξη, εξακολουθούν να λειτουργούν!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Δύο Apple Watches μόλις ανακτήθηκαν από τον πυθμένα μιας λίμνης στο Κοννέκτικατ, αποκαλύπτει η αμερικανική αστυνομία. Μετά από δύο εβδομάδες σε βάθος 7 μέτρων, τα δύο συνδεδεμένα ρολόγια λειτουργούν ακόμα υπέροχα.

Η αστυνομία στο Brookfield, μια πόλη στο Κοννέκτικατ (Ηνωμένες Πολιτείες) έχει βρει δύο Apple Watch στο κάτω μέρος της λίμνης Candlewood, αναφέρετε τους συναδέλφους μας από την BGR. Στο Twitter, η αστυνομία διευκρινίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύτες έχουν ανακαλύψει το Apple Watch στο ίδιο μέρος κατά τη διάρκεια μιας συνήθους άσκησης.

Διαβάστε επίσης: Το SFR θα προσφέρει eSIM στο Apple Watch και το Galaxy Watch για 5 ευρώ το μήνα

Δύο Apple Watches επιβιώνουν 2 εβδομάδες κάτω από το νερό

Προφανώς τα δύο ρολόγια βρισκόταν σε βάθος 25 πόδια ή 7,62 μέτρα. «Ήταν ακόμη σε λειτουργία και επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους! Μας είπαν ότι ήταν εκεί για δύο εβδομάδες! “ Η αστυνομία του Μπρούκφιλντ είπε.

Σύμφωνα με την BGR, υπήρχε συγκεκριμένα ένα Apple Watch Series 4, το τελευταίο μοντέλο που κυκλοφόρησε ο κατασκευαστής της Καλιφόρνιας. Το smartwatch κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2018 αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων. Αυτό ισχύει επίσης για το Apple Watch Series 3 και το Apple Watch Series 2.

Αυτά τα μοντέλα “Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων ρηχών νερών, όπως κολύμπι στην πισίνα ή κολύμπι στον ωκεανό”, Η Apple καθορίζει στον επίσημο ιστότοπό της. Ωστόσο, είναι όχι στην περίπτωση της Σειράς 1 ούτε της Σειράς 0, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015. Αυτές οι παλαιότερες παραλλαγές, από την άλλη πλευρά, είναι ανθεκτικές στο νερό. “Δεν συνιστάται όμως να τα βυθίζουμε”, προειδοποιεί τη μάρκα.

Εν πάση περιπτώσει, παρά τις υποσχέσεις που έκανε ο κατασκευαστής, παραμένει εκπληκτικό το γεγονός ότι δύο Apple Watch διαφορετικής γενιάς κατάφεραν να αντέξουν δύο εβδομάδες στον πυθμένα μιας λίμνης. Είχατε ποτέ μια παρόμοια ιστορία με το δικό σας smartwatch; Μήπως εκπλαγείτε από την αντίστασή του; Περιμένουμε την κατάθεσή σας στα σχόλια.

Πηγή: BGR