Αρχεία από την Google ενημερώσεις με σκοτεινή λειτουργία και νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου

Phonandroid : actu Android et High-tech

Τα αρχεία από την Google λαμβάνουν μια νέα ενημέρωση που εισάγει μια σκοτεινή λειτουργία και νέες επιλογές ελέγχου για το πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο. Κάθε δευτερόλεπτο, ο διαχειριστής αρχείων απελευθερώνει 8 GB αποθηκευτικού χώρου σε smartphone Android. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν δημοφιλές.

Πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Files by Google ως διαχειριστή αρχείων τους στο Android. Η Google μόλις ανακοίνωσε μια νέα ενημέρωση που εισάγει δύο βασικά νέα χαρακτηριστικά: α σκοτεινή λειτουργία αφενός, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η τελευταία έκδοση beta της εφαρμογής, αλλά και νέες επιλογές ελέγχου για το πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου / βίντεο που το καθιστούν λιγότερο βασικό.

Αρχεία από την Google: Ο διαχειριστής αρχείων Android λαμβάνει μια νέα ενημέρωση

Αυτή η νέα σκοτεινή λειτουργία συνάδει με τη φιλοσοφία του διαχειριστή αρχείων. Αρχικά ονομάστηκε Files Go και προοριζόταν για smartphone entry-level με χαμηλή χωρητικότητα αποθήκευσης, η εφαρμογή έγινε γρήγορα η τυπική επιλογή για εκατομμύρια χρήστες, ακόμη και εκτός του προβλεπόμενου κοινού. Τα αρχεία από την Google εξοικονομούν χώρο αποθήκευσης ξεφορτώνοντας εύκολα τα περιττά αρχεία.

Από τώρα και στο εξής, Η σκοτεινή λειτουργία εξοικονομεί επίσης την μπαταρία για τη βελτίωση της αυτονομίας. Όσο για το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής, θα μπορείτε πλέον να μεταβείτε στα επόμενα μέσα, να κάνετε επαναφορά ή γρήγορη προώθηση χρησιμοποιώντας τα νέα στοιχεία ελέγχου όταν ακούτε μουσική ή παρακολουθείτε τοπικά βίντεο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Files. Αυτές οι πρακτικές επιλογές λείπουν μέχρι τώρα στον αναγνώστη.

Η Google αποκάλυψε επίσης ότι η εφαρμογή αφαιρεί το ισοδύναμο 8 GB χώρου ανά δευτερόλεπτο από όλους τους χρήστες. Τα αρχεία από την Google είναι πράγματι σε θέση να αναγνωρίζουν και να προτείνουν αρχεία για διαγραφή χάρη στην τεχνολογία φορητής όρασης που χρησιμοποιεί. Η νέα ενημέρωση θα αναπτυχθεί τις επόμενες ημέρες.