Αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο: η πολιτεία μπορεί να χρηματοδοτήσει τη συνδρομή σας σε ένα κουτί 4G έως 150 ευρώ

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 17 Νοεμβρίου 2019 σε 1 ώρα 58 λεπτά

Εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αργή, μπορείτε, εάν πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια από το κράτος για να πραγματοποιήσετε συνδρομή 4G box με έναν χειριστή. Οι Orange, SFR και Bouygues Telecom προσφέρουν μια τέτοια προσφορά που υπόκειται στην επιλεξιμότητα, Δωρεάν ακόμα. Εξηγούμε πώς να γνωρίζουμε εάν δικαιούστε αυτό.

Το Flybox που σχετίζεται με την προσφορά Orange 4G Home

Οι χειριστές είναι τώρα υποχρεωμένοι να προσφέρουν μια προσφορά 4G box για χρήστες που δεν μπορούν να επωφεληθούν από μια αρκετά γρήγορη σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Επομένως, η Orange, η SFR και η Bouygues Telecom ξεκίνησαν με τη σειρά τους το 4G μόντεμ με συνδρομή. Ο Free είχε δεσμευτεί να λανσάρει ένα κουτί 4G με τον Arcep τον Ιανουάριο του 2018, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νέα σχετικά.

Είναι αργή η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο; Μπορεί να δικαιούστε κρατική ενίσχυση για συνδρομή 4G box

Επίσης, ως μέρος του σχεδίου πολύ υψηλής ταχύτητας, είναι πλέον δυνατό να ζητήσετε οικονομική βοήθεια από το κράτος για να πραγματοποιήσετε μια συνδρομή 4G box, θυμάται το Univers Freebox. Μια ώθηση που μπορεί να φτάσει έως και 150 ευρώ. Αλλά για να δικαιούστε, τουλάχιστον εν μέρει, πρέπει να πληροίτε πολύ συγκεκριμένα κριτήρια:

  • Η σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 8 Mb / s
  • Δεν έχει προγραμματιστεί βελτίωση της ταχύτητας ή ανάπτυξη ινών στην περιοχή σας έως το τέλος του 2020
  • Αυτό καλύπτει τουλάχιστον ένας χειριστής στο 4G και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην περιοχή σας

Διαβάστε επίσης: Η SFR λανσάρει ένα νέο κουτί 4G + με απεριόριστη τηλεφωνία στα 35 ευρώ το μήνα

Στην πράξη, δεν είναι απαραίτητα εύκολο να είστε μεταξύ των ατόμων που δικαιούνται αυτή τη βοήθεια. Ωστόσο, για τους ενδιαφερόμενους, αυτό μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη του κόστους λειτουργίας και του εξοπλισμού. Για να μάθετε εάν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτόν, μεταβείτε στον ιστότοπο του Σχεδιασμού ψηφιακής χρήσης γης, μετακινηθείτε μέχρι να φτάσετε στον χάρτη και, στη συνέχεια, επιλέξτε το τμήμα σας. Στη συνέχεια, σας λένε ποιοι χειριστές είναι διαθέσιμοι. Επιλέξτε ένα και, στη συνέχεια, ελέγξτε τον ιστότοπό του για να δείτε αν μπορείτε να εγγραφείτε εισάγοντας τη διεύθυνσή σας. Λοιπόν, αυτό είναι! Βρείτε παρακάτω τους συνδέσμους για τις δοκιμές επιλεξιμότητας στο Orange, SFR και Bouygues Telecom.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 4G ΣΠΙΤΙ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ Κιβώτιο SFR 4G +

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ 4G BOUYGUES TELECOM

πορτοκαλί σπίτι 4g

Πηγή: Freebox Universe