Αποτυχία Twitter: το κοινωνικό δίκτυο δεν είναι προσβάσιμο, τι συμβαίνει;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Twitter και το Tweetdeck είναι εκτός λειτουργίας από σήμερα το πρωί, 2 Οκτωβρίου 2019. Το κοινωνικό δίκτυο δεν είναι προσβάσιμο ή εν μέρει λειτουργικό, ανάλογα με την περίπτωση. Το Twitter αναγνώρισε το πρόβλημα στον λογαριασμό υποστήριξής του και λέει ότι αναζητά λύση.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση στο Twitter ή τη διαπίστωση ότι οι δυνατότητες της πλατφόρμας δεν είναι προσβάσιμες; Αυτό δεν προέρχεται από τον υπολογιστή σας: το κοινωνικό δίκτυο αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι αιτίες δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά το Twitter αναγνώρισε επίσημα τις δυσκολίες σε … ένα tweet στον λογαριασμό @TwitterSupport (το οποίο δεν έπρεπε όλοι να μπορούσαν να διαβάσουν …): «Έχουμε βιώσει διακοπές στο Twitter και στο TweetDeck. Μπορεί να έχετε πρόβλημα με το tweet, τη λήψη ειδοποιήσεων ή την εμφάνιση άμεσων μηνυμάτων. Εργαζόμαστε επί του παρόντος για να βρούμε μια λύση και η κατάσταση θα πρέπει να επιλυθεί σύντομα ».

Το Twitter είναι εκτός λειτουργίας: ενημέρωση

Συγκεκριμένα, η διακοπή επηρεάζει κυρίως την Ευρώπη, την Ιαπωνία και ορισμένες χώρες της Ανατολικής Ασίας. Η αποτυχία εκδηλώνεται διαφορετικά ανάλογα με τη θέση των χρηστών του Διαδικτύου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απλά δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε στο Twitter. Αλλά σε άλλους, πολλές λειτουργίες της διεπαφής δεν λειτουργούν πλέον – για παράδειγμα, τάσεις. Εκτός από το Twitter, η εφαρμογή Tweetdeck αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα. Αλλά μην πανικοβληθείτε: γενικά αυτό το είδος της βλάβης διαρκεί το πολύ μερικές ώρες.

Το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη διακοπή στην ιστορία του Twitter επιτεύχθηκε τον Ιανουάριο του 2016. Το πρόβλημα είχε επηρεάσει χρήστες σε όλο τον κόσμο για έξι ώρες. Η αιτία σχετίζεται με μια ενημέρωση. Το Twitter αντιστράφηκε τελικά αυτή την αλλαγή που έλυσε το πρόβλημα. Φυσικά, θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο. Σας επηρεάζει αυτή η διακοπή ρεύματος; Μοιραστείτε τα σχόλιά σας στην ενότητα σχολίων.

Downdetector.com