Αποσύνδεση του iPhone 11 Pro Max: ανακαλύψτε το πρώτο unboxing βίντεο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το iPhone 11 Pro Max έχει ήδη δικαίωμα σε πολλά βίντεο unboxing, όλα από το Βιετνάμ. Ορισμένοι έμποροι σε ολόκληρη τη χώρα κατάφεραν να πάρουν τα χέρια τους στο smartphone πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 20 Σεπτεμβρίου.

Περιμένετε να δείτε πώς μοιάζει πραγματικά το iPhone 11 Pro Max στα χέρια πρώιμων πελατών ή δοκιμαστών; Δεν χρειάζεται να περιμένετε έως τις 20 Σεπτεμβρίου – όταν το smartphone θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα. Στο Βιετνάμ, προφανώς, ορισμένοι μεταπωλητές κατάφεραν να πάρουν τα χέρια τους στο προϊόν και αψηφούν τους δικηγόρους της μάρκας Apple για να ανεβάσουν πολλά βίντεο unboxing πριν από την ώρα τους.

iPhone 11 Pro Max: αποσύνδεση σε προεπισκόπηση

Για να είναι εγκαίρως την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας, οι κατασκευαστές συνήθως στέλνουν τα πρώτα αποθέματα ανάντη. Όμως, οι τελευταίοι υπογράφουν επίσης συμβόλαια που απαγορεύουν σε αυτούς τους μεταπωλητές να πραγματοποιήσουν πρόωρη πώληση – ή να συμμετάσχουν σε τέτοιες διαρροές. Αλλά ας προχωρήσουμε – η πρώτη παρατήρηση είναι ότι με τα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max, η Apple πηγαίνει κυριολεκτικά στη σκοτεινή πλευρά της δύναμης. Βγείτε από το λευκό κουτί που έχει αλλάξει σχετικά λίγο από το iPhone 2G.

Τοποθετήστε ένα μαύρο κουτί. Ένα άλλο ασυνήθιστο στοιχείο: όταν ανοίγετε το κουτί, το iPhone σας γυρίζει πίσω – και πάλι δεν ακούγεται. Μια γκρινιάρης στάση που είναι αναμφισβήτητα η άλλη πλευρά της «γενναιοδωρίας» της Apple φέτος, καθώς η μάρκα προσφέρει επιτέλους ένα καλώδιο USB τύπου C to Lightning και έναν γρήγορο φορτιστή 18W χωρίς επιπλέον χρέωση.

Και πάλι, αυτό είναι το πρώτο, ακόμη και όταν ξοδέψατε περισσότερα από 2000 € για το πιο ακριβό iPhone XS Max, μέχρι τώρα έπρεπε να εγκαταστήσετε έναν γελοίο φορτιστή 5W με καλώδιο USB-A. Ωστόσο, αυτός ο φορτιστής προορίζεται για το “Pro”, καθώς υπάρχει ακόμα φορτιστής 5W στο κουτί του iPhone 11.

Τα βίντεο δεν μας λένε πολύ περισσότερα, εκτός από το ότι τα νέα παγωμένα γυάλινα πίσω σημάδια, όπως υποψιαζόμασταν πολύ λιγότερα δακτυλικά αποτυπώματα και ότι για τις διαστάσεις, το smartphone είναι σχεδόν σε όλα τα σημεία πανομοιότυπο με το iPhone XS Max που παρουσιάστηκε πέρυσι.

Διαβάστε επίσης: Φτηνά iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max – πού να τα αγοράσετε στην καλύτερη τιμή;

Σας προσκαλούμε να κάνετε τη δική σας γνώμη σχετικά με την ερώτηση με τα τρία βίντεο στο τέλος του άρθρου.