Απολαύστε μια φθηνή σύνδεση ινών στο Διαδίκτυο με την προσφορά RED by SFR στα 22 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η συνδρομή RED by SFR Internet με THD (Very High Speed) Fiber αποτελεί αντικείμενο ενός καλού σχεδίου. Προσφέρεται πράγματι στα 22 ευρώ το μήνα. Η προσφορά δεν είναι δεσμευτική και πρέπει να εγγραφείτε έως τις 18 Νοεμβρίου 2019.

Ενώ η SFR επεκτείνει το πακέτο Red by SFR 60 GB σε 12 ευρώ το μήνα (με μπόνους 100 GB στο Cloud), ο Γάλλος χειριστής επιτρέπει στους νέους πελάτες του να Απολαύστε μια φτηνή σύνδεση Ίντερνετ με την προσφορά RED by SFR στα 22 ευρώ το μήνα. Αυτή είναι φυσικά μια προσφορά που υπόκειται σε τεχνική, γεωγραφική καταλληλότητα και αποτελεσματική σύνδεση στο σπίτι. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, το Red by SFR προσφέρει επίσης τη συνδρομή ADSL στα 15 ευρώ το μήνα.

Τι περιέχει η προσφορά Fiber RED by SFR στα 22 € / μήνα;

Το πακέτο περιλαμβάνει ουσιαστικά την επιλογή ταχύτητας συν που σας επιτρέπει να απολαύσετε ταχύτητα λήψης έως 1 Gb / s (σε λήψη) και έως 400 Mb / s (σε μεταφόρτωση), απεριόριστες κλήσεις προς κινητά στη Γαλλία μητροπολιτικά και υπερπόντια διαμερίσματα και περιοχές (εξαιρουμένης της Mayotte) και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά στη Γαλλία και περισσότερους από 100 προορισμούς, παρουσίαση αριθμών, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φωνητικό ταχυδρομείο.

Στο τέλος της συνδρομής, ο νέος πελάτης θα λάβει ένα κουτί τελευταίας γενιάς που διαθέτει 2 θύρες USB και 4 θύρες Ethernet. Για να έχετε μια πληρέστερη συνδρομή, το SFR προσφέρει πολλές επιλογές, όπως έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης με 35 κανάλια για 2 ευρώ το μήνα ή 4 ευρώ το μήνα για 100 κανάλια.

Για να ξέρεις : Τα τέλη προμήθειας για τυχόν νέα τέλη συνδρομής και τερματισμού ισχύουν αντίστοιχα έως 29 ευρώ και 49 ευρώ.