Απαγορευμένη από τη χρήση smartphone από τη μητέρα της, αυτή η έφηβος καταφέρνει να κάνει tweet από το συνδεδεμένο ψυγείο της

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 16 Αυγ 2019 στις 9 ώρες και 37 λεπτά

Αυτό ονομάζεται κίνητρο. Μια έφηβη που στερήθηκε από ένα smartphone από τη μητέρα της έκανε τα πάντα για να συνεχίσει να συνδέεται στο Twitter. Αφού χρησιμοποίησε ένα Nintendo 3DS και έπειτα ένα Wii U για να το κάνει αυτό, το οποίο αργότερα κατασχέθηκε, έκανε tweet με επιτυχία από ένα ψυγείο LG Smart συνδεδεμένο.

Όταν είστε εθισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα, όλα τα μέσα είναι καλά για να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Και δεν είναι η Ντόροθι που θα πει το αντίθετο. Η 15χρονη κοπέλα που περνά τον περισσότερο χρόνο της στο smartphone της, η μητέρα της αποφάσισε να την στερήσει από το smartphone της, ώστε να βρει άλλα επαγγέλματα. Κατάφερε μόνο να δοκιμάσει τη φαντασία της κόρης της για να συνεχίσει να κάνει tweet.

Εθισμένος στο Twitter, κάνει tweets από το Nintendo 3DS, το Wii U και το συνδεδεμένο ψυγείο της LG

Προφανώς δεν έχει πρόσβαση ούτε σε υπολογιστή, τότε έψαχνε λιγότερο συμβατικούς τρόπους για να συνδεθεί στο κοινωνικό δίκτυο. Το επιτυγχάνει αυτό πρώτα με μια φορητή κονσόλα Nintendo 3DS. Αλλά η μητέρα του το συνειδητοποιεί και κατασχέει τη συσκευή από αυτόν. Τότε είναι η σειρά του Nintendo Wii U χάρη στη δυνατότητα κοινής χρήσης εικόνων. Η κονσόλα της επιτρέπει να στείλει ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός avatar Mii στο Twitter, το οποίο χρειάζεται μόνο να προσθέσει μια λεζάντα για να δημοσιεύσει στην πλατφόρμα tweet.

Διαβάστε επίσης: Το Twitter αλλάζει το σχεδιασμό του: πώς να επιστρέψετε στην παλιά διεπαφή;

Μπράβο, αλλά η χαρά είναι μόνο βραχύβια. Η Dorothy στερείται πλέον απόλυτα όλες τις ηλεκτρονικές της συσκευές για να την αποτρέψει από το tweet. Αλλά η νεαρή γυναίκα έχει πόρους και δεν παραιτείται. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια, τελικά καταφέρνει να στείλει ένα tweet χάρη στο συνδεδεμένο LG Smart Refrigerator που βρίσκεται στην κουζίνα του σπιτιού. “Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει, αλλά μιλάω στο ψυγείο μου […]η μητέρα μου κατάσχεσε ξανά όλες τις συσκευές μου », εξηγεί. Συμβατό με την Alexa, τον έξυπνο βοηθό φωνής του Amazon, ο έφηβος μπόρεσε να στείλει αυτό το tweet μέσω φωνητικών εντολών. Αυτό το κίνητρο την έχει κάνει αστέρι στο κοινωνικό δίκτυο: έχει πλέον περισσότερους από 33.000 συνδρομητές, έναντι περίπου 500 πριν από λίγες ημέρες. Απομένει να δούμε αν αυτή η ιστορία είναι πραγματική ή κατασκευασμένη για να δημιουργήσει φήμη.