Ανεπιθύμητη αλληλογραφία, ύποπτα SMS: Τα μηνύματα Google καταπολεμούν τα ανεπιθύμητα μηνύματα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ο πόλεμος για τα ανεπιθύμητα και άλλα ανεπιθύμητα μηνύματα συνεχίζεται. Και σε αυτό το μικρό παιχνίδι, η Google αποδεικνύεται ισχυρότερη και ισχυρότερη. Τελευταία καινοτομία: παρέχοντας στους χρήστες της εφαρμογής Messages έναν καλύτερο τρόπο για την καταπολέμηση του ηλεκτρονικού ψαρέματος και των ύποπτων μηνυμάτων κειμένου.

Η Google συνεχίζει να βελτιώνει τις μεθόδους καταπολέμησης της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Μόλις πριν από ένα χρόνο, τα Μηνύματα Android κήρυξαν ανοιχτά τον πόλεμο κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία Mountain View κυκλοφόρησε το Google Messages 5.3, για να σας προστατεύσει καλύτερα από επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος. Θα μπορούσε αυτό να είναι το τέλος των ύποπτων μηνυμάτων κειμένου; Τουλάχιστον αυτό μπορούμε να φανταστούμε όταν βλέπουμε τι προσφέρει η Google την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Messages. Ο συντάκτης του Mountain View παρέχει μια νέα λειτουργία που επιτρέπει τον έλεγχο των SMS που προέρχονται από αυτοματοποιημένες υπηρεσίες.

Η Google αποτρέπει απόπειρες ηλεκτρονικού ψαρέματος ηλεκτρονικού ψαρέματος

Τα αυτόματα SMS είναι όλα αυτά τα μηνύματα που λαμβάνετε όταν πραγματοποιείτε μια ασφαλή πληρωμή, για παράδειγμα. Από τώρα και στο εξής, η Google θα φροντίσει να τα αναλύσει καλύτερα και να τα απορρίψει αν εντοπίσει το παραμικρό πρόβλημα, όπως για παράδειγμα μια απόπειρα ηλεκτρονικού ψαρέματος. Η επαλήθευση SMS θα αναπτυχθεί σταδιακά στην εφαρμογή Μηνύματα στις ακόλουθες εννέα χώρες: Γαλλία, Ισπανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ινδία, Μεξικό, Βραζιλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Φιλιππίνες. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή θα αναλύσει επίσης ύποπτα μηνύματα σε πραγματικό χρόνο και θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει καλύτερα τα spam.

Τέλος, μπορείτε να αναφέρετε μηνύματα κειμένου στην Google που θεωρείτε ανεπιθύμητα. Ο αλγόριθμος είναι υπεύθυνος για την ανάλυσή τους και τη μαύρη λίστα, εάν είναι απαραίτητο. Η εφαρμογή Messages, που βρίσκεται από προεπιλογή στα Pixels, είναι επίσης δυνατή η λήψη από το Google Play Store για οποιοδήποτε μοντέλο smartphone Android. Όλες αυτές οι πρακτικές πρέπει να επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Μέχρις ότου οι spammers βρουν μια λύση και να αντιμετωπίσουν τα νέα μέτρα της Google, φυσικά.

Κάντε κλικ εδώ για να ενημερώσετε τα Μηνύματα Google στο Play Store

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το APK των Μηνυμάτων Google στο Apkmirror