Ανασκόπηση κάλυψης πληκτρολογίου Logitech Ultrathin

00

Η σημερινή κριτική αφορά ένα όμορφο πληκτρολόγιο για iPad της δεύτερης και τρίτης γενιάς, αν και το Apple home Tablet γεννήθηκε χωρίς την έννοια του πληκτρολογίου και του ποντικιού, αλλά με τη μοναδική βοήθεια της οθόνης αφής και επομένως τη χρήση χειρονομιών και του εικονικού πληκτρολογίου. Το πληκτρολόγιο που προσφέρουμε σήμερα προσφέρει εξαιρετικές αναφορές, λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη χρήση που γίνεται από αυτό, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα όπου πολλοί αρχίζουν να χρειάζονται ένα φυσικό πληκτρολόγιο για να σημειώσουν σε συναντήσεις ή να γράψουν έγγραφα.

Ας μιλήσουμε για το Κάλυμμα πληκτρολογίου Ultrathin από τη Logitech, τον τελευταίο νικητή του διάσημου βραβείου σχεδιασμού κόκκινων κουκκίδων για αριστεία στο σχεδιασμό: ένα κομψό πληκτρολόγιο που λειτουργεί ως υποστήριξη για το tablet κατά τη σύνταξη και που μετατρέπεται σε κάλυμμα όταν πρόκειται να μεταφερθεί το iPad.

Το πληκτρολόγιο έχει πλαστική πρόσοψη, τα φυσικά πλήκτρα είναι νησί και γενικά είναι πολύ κομψό στο σχεδιασμό και ακριβές στην κατασκευή. Το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο (όπως το πίσω μέρος του iPad), εξασφαλίζοντας μια καλή στεγανοποίηση έναντι τόσο των τυχαίων προσκρούσεων όσο και των γρατσουνιών. Λαμβάνοντας το χέρι είναι εύκολο να το χειριστείτε, ελαφρύ και όχι ογκώδες λαμβάνοντας υπόψη το πάχος του που είναι μικρότερο από αυτό του iPad.

01

Το πληκτρολόγιο διαθέτει σύστημα μαγνητικής άρθρωσης για να συνδέει το iPad, ώστε να μπορεί να γίνει ένα πραγματικό προστατευτικό κάλυμμα για την οθόνη της συσκευής. Ο μαγνητικός αισθητήρας που βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του μεντεσέ ενεργοποιεί την αυτόματη απενεργοποίηση του iPad όταν είναι κλειστός αναδιπλώνοντάς το στο πληκτρολόγιο. Όταν ζητηθεί η λειτουργία του, ένα επιπλέον μαγνητικό κλιπ, τοποθετημένο πάνω από τα πλήκτρα, θα σας επιτρέψει να “στερεώσετε” το Tablet στο πληκτρολόγιο στη θέση χρήσης. Θα έχουμε λοιπόν ένα πληκτρολόγιο με οθόνη με κλίση σαν macBook.

07

Το πληκτρολόγιο διαθέτει διακόπτη on / off που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά, ενώ η σύνδεση με το iPad είναι μέσω Bluetooth; η διαδικασία είναι γρήγορη και άμεση και αν έχετε ήδη διαμορφώσει συσκευές Bluetooth με το iPad σας στο παρελθόν θα γνωρίζετε πολύ καλά πώς να μετακινηθείτε. Απλώς μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις> Γενικά> Bluetooth όπου θα εμφανιστεί το όνομα της νέας συσκευής (“Logitech Ultrathin KB Cover”) το οποίο θα είναι έτοιμο για σύνδεση (εάν το όνομα δεν εμφανίζεται, πατήστε το κουμπί Bluetooth στη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου). Η φόρτιση μέσω καλωδίου USB / microUSB διευκολύνει τη διαδικασία φόρτισης, επιτρέποντας στο πληκτρολόγιο να συνδεθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή ή φορτιστή USB … πολύ καλύτερα από τους συνηθισμένους φορτιστές ad-hoc με ιδιόκτητες συνδέσεις.

09

Ακριβώς εκει Πληκτρολόγιο Ultrathin συνδέεται με το iPad καθίσταται λειτουργικό και το εικονικό πληκτρολόγιο δεν θα εμφανίζεται πλέον στην οθόνη. Η λήψη σημειώσεων ή η σύνταξη ενός εγγράφου είναι σίγουρα μια πολύ απλή λειτουργία, όπως η εγγραφή μέσω του MacBook. Η πληκτρολόγηση είναι στην πραγματικότητα ρευστή και πολύ άνετη. Εκτός από τα κλασικά πλήκτρα για πληκτρολόγηση, βρίσκουμε τα πλήκτρα λειτουργίας και τα χαρακτηριστικά πλήκτρα των πληκτρολογίων Mac “fn”, “ctrl”, “alt” και “cmd”. Η χρήση των πλήκτρων λειτουργίας σας επιτρέπει να κλείσετε εφαρμογές, να ανοίξετε πολλαπλές εργασίες, να εμφανίσετε το εικονικό πληκτρολόγιο (έτσι ώστε να μην εμφανίζονται χαρακτήρες που δεν έχουν εισαχθεί για προφανείς λόγους χώρου και σχεδιασμού), να αυξήσετε ή να μειώσετε τα επίπεδα του ήχος ή εκτελέστε όλες τις λειτουργίες αντιγραφής / αποκοπής / επικόλλησης και ακόμη και επιλέξτε το κείμενο.

02

Το δοκιμάσαμε για τρεις συνεχόμενες ημέρες χωρίς να χρειαστεί να το επαναφορτίσουμε και αυτό δεν μας εξέπληξε, καθώς ο κατασκευαστής εγγυάται διάρκεια έξι μηνών (με μέση χρήση δύο ώρες την ημέρα) με πλήρη φόρτιση.

Εν κατακλείδι, μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι το προϊόν επιτρέπει μια πολύ γρήγορη σύνταξη εγγράφων. αυτό που είναι σίγουρο είναι η ευρεία χρήση των βασικών πλήκτρων και το γεγονός ότι πρέπει να εξοικειωθείτε ελαφρώς με τα πλήκτρα λειτουργιών για μια συνήθεια … ωστόσο μετά από λίγο γράφετε ένα έγγραφο ξεχνάτε ότι χρησιμοποιείτε ένα Tablet και τείνουμε επίσης να ψάχνουμε για το ποντίκι …

Εκεί Κάλυμμα πληκτρολογίου Ultrathin διατίθεται σε τρία χρώματα: κόκκινο, μαύρο και άσπρο. πωλείται στο κατάστημα Logitech για 99 € με δωρεάν έξοδα αποστολής ή στις κύριες αλυσίδες συσκευών στην Ιταλία.

Εάν ψάχνετε ένα πληκτρολόγιο για σύζευξη με το iPad σας, η Logitech είναι η απάντηση… ..