Ανασκόπηση γρανάζι

Η σημερινή κριτική μετατοπίζεται σε έναν πολύ γνωστό τίτλο, το αποτέλεσμα του Lazy 8 Studios, ένα σπίτι που δεν είναι πολύ διάσημο στα πιο εμπορικά παιχνίδια, αλλά αξίζει να γίνει γνωστό. Ένα παιχνίδι λογικής, νοημοσύνης και παζλ σε στυλ 3D. Ένα πραγματικό παζλ με αμέτρητα έργα ζωγραφικής και παζλ για επίλυση, καθώς και ένα πραγματικά υπέροχο γραφικό: θα βρούμε να λύσουμε παζλ κατασκευασμένα από μια ομάδα διάσπαρτων σωλήνων για σύνδεση (ιδέα που ελήφθη από τον παλιό αγωγό) ή μια σύγχυση γραναζιών προς προσέγγιση , για να επιτρέψει στον μηχανισμό να λειτουργεί. Ακριβώς το σενάριο που κάνει αυτό το παιχνίδι φανταστικό: με την επίλυση της αψίδας, θα λειτουργήσουμε μηχανές ατμού, μηχανικές, φαντασίας, φέρνοντας το μυαλό μας πίσω στα σχέδια των εφευρέσεων του Leonardo Da Vinci.

Ο τίτλος έρχεται με την αρχική οθόνη, όπου θα επιλέξουμε τον τύπο του παιχνιδιού, που αποτελείται από το “Λειτουργία εφευρέτη” είναι “Λειτουργία πρόκλησης«: Στην πρώτη λειτουργία, θα πρέπει να λύσουμε τη μία εικόνα μετά την άλλη, ξεκλειδώνοντας σταδιακά τις ακόλουθες. στη δεύτερη λειτουργία, θα πρέπει να λύσουμε τους γρίφους με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά, που αφορούν το χρόνο και τις περιορισμένες κινήσεις.

Ο τρόπος παιχνιδιού είναι απλός και διαισθητικός, τα κομμάτια κινούνται με το άγγιγμα στην οθόνη αφής, ενώ με τη χρήση δύο δακτύλων, το στοιχείο περιστρέφεται σε τρεις διαστάσεις (μερικές φορές διατάσσοντας το μπροστινό μέρος, βρωμίζει το πίσω μέρος και αντίστροφα). Ένα πραγματικό παζλ, μερικές φορές δημιουργεί απογοήτευση για το αίσθημα της αδυναμίας για την επίλυσή του, αλλά η επιτυχία σε αυτό δίνει τεράστια ικανοποίηση. Τα επίπεδα είναι 150 στη λειτουργία “Εφευρέτης” και δεδομένης της αυξανόμενης δυσκολίας, εγγυάται τη μακροζωία. Το σπίτι εγγυάται τουλάχιστον 10 ώρες διασκέδασης, αλλά νομίζω ότι αυτός ο υπολογισμός σχετίζεται με την ικανότητα του παίκτη !! Είναι προφανές ότι μόλις τελειώσετε, δεν θέλετε να παίξετε ξανά, εκτός εάν θέλετε να τερματίσετε το παιχνίδι με τη μέγιστη βαθμολογία σε κάθε ζωγραφική, με την ελπίδα ότι θα μας δώσει κάτι επιπλέον μπόνους.

PRO

  • Τρισδιάστατα γραφικά
  • Εντολές απλότητας
  • Παζλ παζλ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ

  • Μερικές φορές ανησυχητική
  • Έλλειψη επιλογής “Βοήθεια”
  • Μόνο στα Αγγλικά

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 7/10

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Πολύ ενδιαφέρον τίτλος, για τους λάτρεις των παζλ και τα λογικά παιχνίδια, υπέροχα γραφικά και όμορφα κινούμενα σχέδια. Συνιστάται.

ΟΘΟΝΕΣ

Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι απευθείας στο Play Store ή μέσω του σήματος μας στην τιμή των 2,29 €!

Σήμα-Google-Play