Αναπτύξτε τον αποθηκευτικό σας χώρο για λιγότερο από 100 $ με αυτόν τον σκληρό δίσκο Seagate 5 TB

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ψάχνετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για λιγότερο από 100 $ με χωρητικότητα αποθήκευσης 5 TB; Η Cdiscount προσφέρει στους πελάτες της μια ελκυστική προσφορά για την αγορά της Seagate Expansion. Πωλείται πράγματι στα 99,99 ευρώ.

Εάν διαθέτετε φορητό υπολογιστή, τότε μπορεί να σας ενδιαφέρει το ακόλουθο καλό σχέδιο! Για να επεκτείνετε το χώρο αποθήκευσης του υπολογιστή σας, το Cdiscount σάς επιτρέπει να αποκτήσετε το Φορητός εξωτερικός σκληρός δίσκος Seagate Expansion 5TB στα 99,99 ευρώ ; ή 1 TB για 20 ευρώ. Πολύ καλό, έτσι;

Για ενημέρωση, η παράδοση προϊόντων είναι δωρεάν σε ένα σημείο αναμετάδοσης. Για αυτόν τον τύπο παράδοσης, ο σκληρός δίσκος χρειάζεται λιγότερο από μία εβδομάδα για να φτάσει στον προορισμό του.

Ο εξωτερικός δίσκος Seagate Expansion (αριθμός ανταλλακτικού STEA5000402) είναι εύκολος στη μεταφορά χάρη στις διαστάσεις του 80 x 117 x 20 mm και το βάρος του 238 γραμμάρια. Με διασύνδεση USB 3.0, έχει ρυθμό μεταφοράς δεδομένων 1 Gb ανά δευτερόλεπτο. Η εγκατάσταση του φορητού σκληρού δίσκου Expansion είναι αρκετά εύκολη χάρη στο παρεχόμενο καλώδιο USB. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ψηφιακών σας αρχείων σε αυτόν τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μέσα σε δευτερόλεπτα από την αποσυσκευασία του.

Δείτε επίσης: τις κορυφαίες προσφορές χειμερινών πωλήσεων Cdiscount