Ανακοινώθηκε το League of Legends για Android, iOS και κονσόλα ως Wild Rift

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Riot Games μόλις ανακοίνωσε την άφιξη του League of Legends: Wild Rift σε Android, iOS αλλά και στην κονσόλα. Η κινητή έκδοση του LoL θα δει αλλαγές για την προσαρμογή του παιχνιδιού στις οθόνες αφής. Το παιχνίδι ανακοινώνεται για το 2020.

Η φήμη έτρεχε για μερικούς μήνες, αλλά οι πληροφορίες είναι πλέον επίσημες, το League of Legends θα είναι διαθέσιμο σε μια έκδοση για κινητά σε Android και iOS, αλλά και στην κονσόλα. Τα Riot Games το επιβεβαίωσαν κατά τη διάρκεια μιας ροής που διοργανώθηκε για να σηματοδοτήσει τη 10η επέτειο της λατρείας MOBA. Όπως θα περίμενε κανείς, η έκδοση για κινητά έχει ξανασχεδιαστεί για να προσαρμόσει την εμπειρία του προγράμματος αναπαραγωγής στις οθόνες smartphone. Θα είναι δυνατή η εκτέλεση όλων των ενεργειών με δύο μόνο δάχτυλα. Η Riot Games διευκρινίζει ότι αυτό δεν είναι απλώς μια θύρα της έκδοσης του υπολογιστή. Άγρια ρήξη ξαναγράφηκε από την αρχή προς τα πάνω.

Το League of Legends: Wild Rift έρχεται σε Android και iOS το 2020

Γνωστά στοιχεία του LoL σε υπολογιστή μπορεί να βρεθούν στο Wild Rift παρά τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν. Ο ανταγωνισμός και το στρατηγικό παιχνίδι 5v5 έχουν επιστρέψει, αλλά η έκδοση για κινητά έχει επανασχεδιαστεί για να διαρκεί μόνο 15-20 λεπτά σε κονσόλες και κινητά. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να εξερευνήσουν το Rift in Wild Rift, έναν νέο χάρτη 5v5 εμπνευσμένο από το Summoner’s Rift και σχεδιασμένο για ταχύτερα παιχνίδια.

League of Legends: Wild Rift δεν θα διαθέτει όλους τους γνωστούς πρωταθλητές στον υπολογιστή. Για την κυκλοφορία του, θα υπάρχουν μόνο 40. Ωστόσο, η Riot Games υπόσχεται ότι θα προστεθούν περισσότεροι πρωταθλητές στο μέλλον. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε Android, iOS και η κονσόλα στα τέλη του 2020 ανακοινώνει στον εκδότη χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Ωστόσο, μια έκδοση alpha τότε beta θα είναι διαθέσιμη πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Οι προ-εγγραφές είναι ήδη ανοιχτές στο Google Play Store αλλά όχι στο App Store προς το παρόν.