Αναθεώρηση UMi Touch: το πρώτο smartphone που σχεδιάστηκε από ανθρώπους!

umi αφής

Παρουσιάζουμε την κριτική του UMi Touch, ένα νέο smartphone Android που έχει διατεθεί για αγορά παγκοσμίως για λίγες ημέρες. Αυτή η συσκευή, ναυαρχίδα και καλύτερο smartphone ενός κινεζικού κατασκευαστή smartphone που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, είναι ένα μοναδικό παράδειγμα του είδους του. Είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο για το οποίο οι ίδιοι οι χρήστες έχουν αποφασίσει για τα χαρακτηριστικά του. Η εταιρεία ξεκίνησε μια πολύ μοναδική πρωτοβουλία που ονομάζεται Apollo Project μέσω της οποίας έχει αφήσει να επιλέξει ανεμιστήρας όλες οι λεπτομέρειες αυτής της συσκευής. Μια δημοκρατική επιλογή από μια εταιρεία που έχει καταλάβει ότι όταν επιλέγει ο τελικός καταναλωτής υπάρχει μια καλή πιθανότητα το αποτέλεσμα να είναι το βέλτιστο. Έφτιαξαν οι άνθρωποι ένα τέλειο smartphone; Ένα πράγμα είναι σίγουρο ακόμη και με την πρώτη ματιά: το κοινό έχει επικεντρωθεί στην άνεση, σε αυτό UMi Touch προσφέρει μια θεαματική αξία για τα χρήματα. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι διαθέτει χαρακτηριστικά από κορυφή της σειράς στο δελτίο τεχνικών δεδομένων του, σε α τιμή που αντ ‘αυτού προέρχεται από ένα φθηνό smartphone. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε επίσης το πλήρες φύλλο τεχνικών δεδομένων. Αλλά ας δούμε λεπτομερώς πόσο όμορφο έχει αυτό το μικρό στολίδι για εμάς.

UMi Touch – Σχεδιασμός

ο σχέδιο αυτού του smartphone έχει μια δελεαστική εμφάνιση και με την πρώτη ματιά αποπνέει μια υπέροχη αίσθηση σταθερότητας. Η συσκευή έχει εντελώς σώμα μέταλλο (εκτός από τις συνηθισμένες πλαστικές ζώνες στο πάνω και κάτω μέρος για να αφήσει το σήμα της κεραίας να περάσει), και το ποιότητα κατασκευής φαίνεται υπέροχο. Αισθητικά, ο σχεδιασμός παρουσιάζει μια εμφάνιση που θυμίζει Apple iPhone 6s και εμβληματικά smartphone Meizu. Στα άκρα του μπροστινού πλαισίου υπάρχει ένα κομψό γυαλιστερό πλαίσιο (υπάρχει επίσης στο κουμπί Home) που κάνει τις άκρες να λοξώνονται, ενώ το μπροστινό γυαλί είναι διακοσμημένο με σχολαστικό και ακριβές 2.5D καμπυλότητα. Για την ολοκλήρωση της εργασίας έχουμε μια όμορφη κυκλική προεξέχουσα κάμερα στο πίσω μέρος. Παρόλα αυτά, όπως θα δούμε παρακάτω, UMi Touch δώστε ένα μπαταρία τερατώδης, ο σχεδιασμός του είναι κάπως λεπτός (8,5 mm) και αρκετά συμπαγής και δεν είναι καν πολύ βαρύς (190 γραμμάρια).

Καλόεργονομία, μπορείτε να το κρατήσετε στο χέρι σας χωρίς μεγάλη δυσκολία χάρη στο καμπύλο πίσω περίβλημα στις άκρες. Το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί έντασης είναι στη δεξιά πλευρά, στα αριστερά έχουμε την υποδοχή διπλή SIM και micro SD για έξοδο, στην κορυφή υπάρχει η υποδοχή 3,5 mm και στο κάτω μέρος η θύρα micro USB. Αναφέρουμε ότι η πόρτα έχει επίσης τεχνολογία OTG το οποίο σας επιτρέπει να συνδέσετε συσκευές υλικού όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι και USB stick μέσω ενός ειδικού προσαρμογέα (είναι μερικά ευρώ). Το έχουμε σε μαύρο (ασημί στο πίσω μέρος), αλλά διατίθεται και σε λευκό (με χρυσό χρώμα για το πίσω σώμα). Η άποψή μας είναι ότι η UMi έχει δώσει μεγάλη προσοχή και προσοχή στην αισθητική πραγματοποίηση αυτής της συσκευής, για να την καταστήσει ανθεκτική, συμπαγής και όμορφη. Το κουμπί Home δεν είναι το καλύτερο στην ανατροφοδότηση όταν πατάτε (είναι ωστόσο κατασκευασμένο από γυαλί που περιβάλλεται από ανοξείδωτο ατσάλι), αλλά από την άλλη πλευρά έχουμε μηχανή αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος που μπορεί να υπερηφανεύεται για την ταχύτητα του φωτός. Μπορεί να ξεκλειδώσει το smartphone σε μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου, έχει μια περιοχή που είναι αρκετά μεγάλη για οποιοδήποτε δάχτυλο και μας έχει αφήσει αρκετά ικανοποιημένους. Βαθμολογία: 9.

UMi Touch – Οθόνη και Ήχος

ο απεικόνιση αυτού του κορυφαίου μοντέλου διαθέτει διαγώνιο 5,5 ίντσες (μπορούμε επομένως να το ονομάσουμε tablet) και εμφανίζει τις εικόνες σε ανάλυση Full HD 1080 x 1920 εικονοστοιχεία. Έχουμε πυκνότητα 401 ppi και αναλογία 16: 9 για εξαιρετική προβολή βίντεο. Η οθόνη έχει πολύ λεπτά άκρα, καθώς είναι τόσο μοντέρνα σήμερα, και αυτό του δίνει μια εξαιρετική πινελιά κατηγορίας. Όσον αφορά την ποιότητα, πρέπει να πούμε ότι αυτή η οθόνη μας έχει ικανοποιήσει αρκετά και την ορίζουμε ως ισχυρό σημείο αυτής της συσκευής. Τεχνολογία IPS διασφαλίζει ότι οι οπτικές γωνίες είναι εξαιρετικές και ότι το μάτι δεν κουράζεται ποτέ από κάθε γωνία. Οι εικόνες είναι πολύ καλά καθορισμένες και τα χρώματα είναι πολύ ρεαλιστικά. Σπάζουμε επίσης ένα δόρυ υπέρ του οθόνη αφής, Όντας ένα κινεζικό smartphone από έναν κατασκευαστή που δεν έχει ακόμη καθιερωθεί, περιμέναμε να είναι φτωχότερο, αντί να έχει εξαιρετική απόδοση και δεν χάνει ένα άγγιγμα. Τα σχόλια για το πάτημα του κουμπιού Home κάτω από την οθόνη δεν είναι το καλύτερο, αλλά αντισταθμίζονται από την εντυπωσιακή ποιότητα του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που υπάρχει σε αυτό. Βαθμολογία: 8.5.

Η ποιότητα του Ομιλητής μας άφησε άφωνους. Το μεγάλο γκριλ βρίσκεται στο κάτω μέρος του πίσω σώματος, και το Ενταση ΗΧΟΥ είναι πολύ υψηλό. Και όμως το ήχος Δεν είναι κοκκώδες αλλά παραμένει αρκετά καλά καθορισμένο, με βαθιά χαμηλά και ισορροπημένα ψηλά. Με αυτό το smartphone δεν θα χρειαστείτε ένα ηχείο Bluetooth για να ακούτε μουσική με αξιοπρεπή τρόπο. Πολύ κακό για τη μη παρουσία των ακουστικών στο πακέτο, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από έναν παγκόσμιο ηχείο. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι τοΟμιλητής εμπρός που στις τηλεφωνικές κλήσεις εξασφαλίζει καθαρό ήχο και χωρίς παραμόρφωση. Βαθμολογία: 9.

UMi Touch – Υλικό

Τα στοιχεία υλικού του UMi Touch αποτελείται από έναν επεξεργαστή οκτα πυρήνας MediaTek MT6753 που λειτουργεί με συχνότητα 1,3 Ghz, 3 GB Μνήμη RAM και εσωτερική μνήμη 16 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω micro SD (μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερική μνήμη) έως και 128 GB. Η υποδοχή κάρτας SD λειτουργεί επίσης ως υποδοχή διπλής SIM, εξοπλισμένη με συνδεσιμότητα 4G LTE για γρήγορη περιήγηση στο Διαδίκτυο. Τι μπορώ να πω, ένας τομέας υλικού σίγουρα υπερβαίνει τον κανόνα: στην τιμή αυτού του smartphone δεν θα βρείτε ποτέ μια από τις καλύτερες μάρκες. Τα σημεία αναφοράς όπως μπορείτε να δείτε δεν είναι κακά και η μνήμη RAM καθιστά αυτήν τη συσκευή εξαιρετικά κατάλληλη για πολλαπλές εργασίες. Πρέπει να πούμε ότι οι χρήστες που ψήφισαν ήταν σε θέση να επιλέξουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ των στοιχείων για την καλύτερη απόδοση. Βαθμολογία: 8.

UMi Touch – Λογισμικό

UMi Touch βγαίνει από το κουτί του απευθείας με Android 6.0 Marshmallow. Σε αντίθεση με πολλά άλλα κινέζικα smartphone, έχουμε μια έκδοση στοκ το πράσινο ρομπότ χωρίς βαριές διεπαφές χρήστη που επιβραδύνουν την εμπειρία και χωρίς ενοχλητικές προεγκατεστημένες εφαρμογές που μειώνουν τη μνήμη και προσθέτουν πράγματα που μπορεί να είναι άχρηστα. Μεταξύ άλλων, μόλις συνδέσαμε το smartphone με το WiFi, λάβαμε την ειδοποίηση για το πρώτο εκσυγχρονίζω, Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία σίγουρα δεν θα αφήσει αυτό το smartphone στη μοίρα της. Το λειτουργικό σύστημα είναι πολύ ρευστό σε λίγο από όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε. Ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση του προγράμματος περιήγησης μετοχών που δεν χάνει ποτέ έναν ρυθμό και η απόδοση είναι επίσης εξαιρετική με το Google Chrome, στο οποίο μπορείτε να ανοίξετε πολλές καρτέλες ταυτόχρονα χωρίς να παρατηρήσετε καμία επιβράδυνση.

Ο τομέας λογισμικού προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ρύθμισης χειρονομία πολύ γρήγορα για να ανοίξετε εφαρμογές και να εκτελέσετε άλλες λειτουργίες. Επιπλέον, οι κινήσεις μπορούν επίσης να εκτελεστούν με απενεργοποιημένη την οθόνη (για παράδειγμα, σχεδιάζοντας ένα γράμμα για να ανοίξετε μια εφαρμογή) και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα και θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες μας εφαρμογές. Μεταξύ των χειρονομιών είναι επίσης διαθέσιμη η ενεργοποίηση της οθόνης με το διπλό πάτημα. Οι παραστάσεις στο τυχερά παιχνίδια Δεν είναι στην κορυφή της σειράς, δεδομένου ότι είναι μια συσκευή που κοστίζει όσο ένα φθηνό smartphone, αλλά εξακολουθούν να είναι περισσότερο από αποδεκτές και πέρα ​​από τις προσδοκίες. Στην πραγματικότητα, καταφέραμε να παίξουμε το βιντεοπαιχνίδι Asphalt 8 με μεσαίες λεπτομέρειες σε σταθερό και χρησιμοποιήσιμο ρυθμό καρέ.

Τώρα ετοιμαστείτε, γιατί πρέπει να επισημάνουμε ένα θεαματικό κόσμημα: UMi Touch είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο σε επίπεδο λογισμικού. Για αυτό το smartphone, ένα εργαλείο που ονομάζεται ROOTJOY θα είναι σύντομα διαθέσιμο το οποίο θα σας επιτρέψει να τα αναβοσβήσετε ROM αλλαγή λειτουργικού συστήματος με ένα κλικ. Με έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο και χωρίς να είστε geek, μπορείτε να αλλάξετε το λειτουργικό σύστημα με την άνεσή σας, επιλέγοντας από το MIUI της Xiaomi, το VIBE της Huawei, το LEWA, το EMUI και ακόμη και το Windows Phone. Ακούστε, ακούστε, ένα απίστευτο ROM θα κυκλοφορήσει επίσης σύντομα Windows 10 για κινητά για αυτήν τη συσκευή. Μια αξιολόγηση σχετικά με το επίπεδο του λογισμικού; Βαθμολογία: 10.

UMi Touch – Κάμερα

Οι χρήστες με το Apollo Project έχουν πραγματικά σκεφτεί τα πάντα, γιατί UMi Touch δεν απογοητεύει ακόμη και από άποψη φωτογραφίας. Η κύρια κάμερα (μεταξύ άλλων προεξέχει) είναι ένα Sony Exmor IMX328 με ανάλυση 13 megapixel, το οποίο διαθέτει διπλό φλας LED duotone και μπορεί να εγγράψει βίντεο σε Full HD. Οι εικόνες έχουν εξαιρετικό επίπεδο λεπτομέρειας και πολύ ρεαλιστικά χρώματα και ακόμη και αν η κάμερα καθυστερεί με κακές συνθήκες φωτισμού, αυτό δεν επηρεάζει τις λήψεις που παραμένουν σημαντικής ποιότητας. Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε μια σύγκριση με το iPhone 6s για να κρίνετε μόνοι σας. Η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 5 megapixel και θα σας επιτρέψει να τραβήξετε selfies ακόμη και στο σκοτάδι, καθώς διαθέτει φλας LED.

Μιλώντας για λογισμικό της κάμερας, μας άφησε επίσης έκπληκτος από τη μεγάλη λειτουργικότητα που περιέχει. Έχουμε το κομμάτι κίνησης στα βίντεο, τη δυνατότητα φωτογράφησης σε λειτουργία πανοράματος και επίσης τη δυνατότητα εφαρμογής εφέ σε πραγματικό χρόνο. Υπάρχει επίσης ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό για τη λήψη της φωτογραφίας αυτόματα δίνοντας το ok με το χέρι με το smartphone και άλλες μοναδικές δυνατότητες. Υπάρχει επίσης μια καλή λειτουργία HDR. Βαθμολογία: 8.

UMi Touch – Μπαταρία

Η μπαταρία είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες πολύτιμους λίθους του UMi Touch. Έχει χωρητικότητα 4000 mAh παρά τον πολύ λεπτό και συμπαγή σχεδιασμό του smartphone. Όντας ένα μεταλλικό unibody smartphone, προφανώς η μπαταρία δεν μπορεί να αφαιρεθεί, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη καθώς εγγυάται αυτονομία από τον νούμερο ένα. Εάν γίνεται μέτρια χρήση αυτού του smartphone χωρίς να το σταθμίσει πάρα πολύ, η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες. Από την άλλη πλευρά, εάν μιλάμε για βαριά χρήση, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να καλύψει μια ολόκληρη μέρα και μετά. Πραγματικά ικανοποιητικό, πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα αν λάβουμε υπόψη την τιμή και τον εκλεπτυσμένο και συμπαγή σχεδιασμό. Βαθμολογία: 10.

συμπέρασμα

Για την εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής που προσφέρει αυτό το smartphone, σας συμβουλεύουμε αναμφίβολα να αγοράσετε UMi Touch. Ξοδεύοντας λίγο μπορείτε να έχετε μια αξιόπιστη συσκευή με δυνατότητες που δεν μπορείτε να βρείτε σε άλλες μάρκες, αν όχι σε πράγματα αμφίβολης προέλευσης που θα μπορούσαν να σας δώσουν προβλήματα μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Τελικό σήμα: 9. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το smartphone στο αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα της Antelife έναντι 169,99 $, που ισοδυναμεί μόνο 149 ευρώ με δωρεάν αποστολή. Για να το αγοράσετε, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Antelife. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε το κουπόνι TOUCH20 κατά την αγορά, θα το πληρώσετε 20 $ λιγότερο!

PRO

+ Καλή οθόνη

+ Καλές λήψεις

+ Εξαιρετική αυτονομία

+ Καλή ποιότητα κατασκευής

+ Το Android δεν διαθέτει ανταλλακτικά

+ Πλούσιο και προσαρμόσιμο λογισμικό

+ Καλή απόδοση

ΕΝΑΝΤΙΟΝ

– Τίποτα NFC

-Συμπληρώστε την κάμερα