Αναθεώρηση Twitch Slide Up

Αναθεώρηση Twitch Slide Up

Σήμερα για την ενότητα “Italy Tech Style” σας προσφέρουμε την αναθεώρηση μιας υπόθεσης από την Italianissima Σέλι για iPhone 5.

Η ίδια η θήκη δεν είναι πραγματική κάλυψη αλλά περισσότερο μια άκαμπτη θήκη για το iPhone 5 και ονομάζεται Στρίψτε προς τα πάνω. Ενσωματωμένο ABS, προσφέρει σίγουρα μεγάλη ασφάλεια στη συσκευή, προστατεύοντάς την επίσης από σημαντικές πτώσεις. Η λαβή είναι πάντα σταθερή χάρη στο ανυψωμένο θέμα και στις δύο πλευρές του καλύμματος. Ξεκινώντας από τη συσκευασία βρίσκουμε τη θήκη, πλήρης με ένα άκαμπτο προστατευτικό οθόνης και ένα πανί καθαρισμού.

Twitch 01

Το iPhone μας μπορεί να εισαχθεί στο κάλυμμα με ασφάλεια χάρη στο ανθεκτικό στις γρατσουνιές τσόχα στο εσωτερικό και τα τακάκια που βρίσκονται στο κάτω μέρος της θήκης, ενώ στις πλευρές βρίσκουμε τις δύο διαφάνειες που θα χρησιμοποιήσουμε για την εξαγωγή της συσκευής. Μόλις το iPhone τοποθετηθεί στο κάλυμμα, μπορούμε πραγματικά να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα συμβεί τίποτα σε αυτό.

Twitch 02

Τα υλικά είναι άριστης ποιότητας και ακόμη και ο σχεδιασμός δεν συζητείται στο ελάχιστο, πρέπει να γίνει μια μικρή σημείωση σχετικά με τον σχεδιασμό που αφήνει κάποιες αμφιβολίες. Λαμβάνοντας μια κλήση, μια ειδοποίηση ή απλά για να δείτε την ώρα, εξάγοντας τη συσκευή με τη διαφάνεια, η οθόνη δεν είναι εντελώς ευανάγνωστη και πρέπει κανείς να περάσει λίγο στη διαίσθηση. Θα ήταν πιο ευχάριστο να αυξήσετε ελαφρώς τη διαδρομή ολίσθησης ή να τοποθετήσετε τον μηχανισμό εξαγωγής υψηλότερα.

Twitch 03

Συμπερασματικά, η θήκη κάνει τη δουλειά της σε μεγάλο βαθμό προστατεύοντας το iPhone στο μέγιστο και διατίθεται σε μαύρο, μπλε, πράσινο και μπεζ και πωλείται στις κύριες αλυσίδες οικιακών οικιακών συσκευών καθώς και απευθείας στο κατάστημα στο κατάστημα με τιμή 34,90 €. .