Αναθεώρηση Syberia

ΣΥΒΕΡΙΑ είναι η μεταφορά του παιχνιδιού PC με το ίδιο όνομα πριν από λίγα χρόνια, το αριστούργημα του βραβευμένου Benoit Sokal, τίτλος του Μικροειδή. Για όσους δεν είχαν τη χαρά να παίξουν αυτόν τον υπέροχο τίτλο, τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν τον έλεγχο Κέιτ Γουόκερ, δικηγόρος της Νέας Υόρκης που ταξιδεύει στην πόλη Βαλαδιλένη για τη σύναψη σύμβασης αγοράς: η πόλη, διασκορπισμένη μεταξύ των Γαλλικών Άλπεων, στην πραγματικότητα φιλοξενεί το μεγαλύτερο και πιο διάσημο εργοστάσιο Automata στον κόσμο, που ανήκει σε Άννα Βόραλμπεργκ, ο τελευταίος απόγονος του ιδρυτή.

Δυστυχώς, κατά την άφιξή του στο Valdiléne, η Kate θα παρευρεθεί στην κηδεία της πομπής της παλιάς Άννας, η οποία πέθανε μια μέρα πριν από την άφιξή της, και όταν πηγαίνει στο συμβολαιογράφο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία, θα λυπάται που άκουσε την ύπαρξη κληρονόμου. Αυτός είναι ο Hans Voralberg, ο μικρότερος αδερφός της Άννας, ο οποίος έφυγε από το σπίτι σε ηλικία δεκαοχτώ ετών, πέθανε από τον πατέρα του ως νεκρό σε ένα ατύχημα και ο οποίος συνέχισε να διατηρεί επαφή με την μεγαλύτερη αδερφή του και πράγματι ήταν πάντα το μυαλό ότι συνέλαβε τους πιο έξυπνους μηχανισμούς που κατασκευάζει η βιομηχανία.

Η Kate δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να το εντοπίσει Hans Voralberg, ένας περίπλοκος και συναρπαστικός χαρακτήρας, λάτρης της μηχανικής και εμμονή με την ιδέα να δούμε μαμούθ, ζώα που (ίσως) μπορεί να μην έχουν εξαφανιστεί εντελώς, ή τουλάχιστον έτσι λέει ένας αρχαίος μύθος της Σιβηρίας, ο θρύλος του νησιού της Σερβίας. Ένα ταξίδι στην Ευρώπη, αναζητώντας ενδείξεις διάσπαρτες σε μέρη που φιλοξένησαν τον Hans Voralberg καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του, το οποίο θα περάσει από την πανεπιστημιακή πόλη Barrockstadt, το βιομηχανικό συγκρότημα του Komkolzgrad και το σπα του Aralbad. Ένα ταξίδι στο χρόνο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό, σε επαφή με υπέροχα Automata, περίεργους χαρακτήρες (μερικοί φιλικοί, άλλοι πολύ επικίνδυνοι) και πολλά παζλ για επίλυση.

Μετά την εισαγωγή στην πλοκή, ας πάμε να εξηγήσουμε τα στοιχεία ελέγχου του παιχνιδιού: κάντε κλικ στο αντικείμενο … σταματήστε.

Είναι όλα εδώ: ως συνήθως στο κλασικό σημείο και κάντε κλικ, θα πρέπει να λύσουμε έξυπνα παζλ και να εξερευνήσουμε εικόνες και σενάρια για να βρούμε ενδείξεις και αντικείμενα, σε μια φανταστική πλοκή και γραφικά, τα οποία θα μας δώσουν συναισθήματα και μια επίπεδη συμμετοχή μιας κινηματογραφικής ταινίας .

PRO

  • Πανέμορφα γραφικά και σενάρια ονείρου

  • Πολύ περίπλοκα και απαιτητικά παιχνίδια λογικής

  • Συντριπτική και συναρπαστική πλοκή

ΕΝΑΝΤΙΟΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 9/10

ΟΘΟΝΕΣ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Ο υπέροχος τίτλος, για τους λάτρεις του point and click είναι ένα ορόσημο, έξυπνο και απαιτητικό. Αξίζει να παιχτεί, δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή των καλύτερων παιχνιδιών Android.

Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι με 4,49 € απευθείας από το play store ή μέσω του σήματος μας:

Σήμα-Google-Play