Αναθεώρηση Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 κουτί

Σήμερα η ομάδα του KeyForWeb Δοκίμασε το νέο σπίτι στολίδι για εσάς Samsung αυτό είναι το Samsung Galaxy S4. Έχουμε κάνει μια κριτική βίντεο, η οποία αναδεικνύει όλες τις γνωστές ιδιότητες του υπέροχου smartphone του κορεατικού σπιτιού, καθώς και την επισήμανση των νέων υπέροχων χαρακτηριστικών που προστέθηκαν από Samsung και αυτό το καθιστά τη μόνη συσκευή με αυτήν την τεχνολογία (Θέα από αέρος είναι AirGesture). Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή.

Αποσύνδεση

Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα, το πλαίσιο S4 παρουσιάζεται σε “ξύλο” χρώμα και περιέχει το συσκευή, ο Φορτιστής μπαταρίας και το Ακουστικά Samsung.

Σχεδιασμός και οθόνη

Όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, το αναμφισβήτητο στυλ και ο σχεδιασμός καθιστούν αυτή τη συσκευή πολύ κομψή και ευχάριστη στη χρήση.

ο Samsung Galaxy S4 δείχνει τις διαστάσεις του 136 x 69 x 8 για βάρος 130 γρ. Αυτό έχει μια εξαιρετική οθόνη από 5 ίντσεςκαι, ωστόσο, κρατά πολύ καλά, επιτρέποντάς σας να φτάσετε όλα τα φυσικά κλειδιά πολύ εύκολα. Η οθόνη όπως αναφέρεται είναι α 5 ‘και επιτρέπει εξαιρετική προβολή περιεχομένου χάρη στο Σούπερ AMOLED με ψήφισμα του 1080 × 1920 είναι 16 εκατομμύρια χρώματα, προσφέροντας πολύ φωτεινά χρώματα και εξαιρετική αντίθεση. Το εξωτερικό είναι πλαστικό, όπως σχεδόν όλες οι συσκευές Samsung, αλλά φαίνεται αρκετά σκληρό.

Μπαταρία

ο Samsung Galaxy S4 παρουσιάζει ένα μπαταρία από 2600 mAh ένα καλό (αλλά όχι ακόμα εξαιρετική) σχέση δεδομένης της διάσταση απο απεικόνιση και το τετραπύρηνος επεξεργαστής που έχει επί του σκάφους. Έχουμε φτάσει 18-19 ώρες της αυτονομίας χρησιμοποιώντας το πολύ συχνά και κάνοντας όλες τις λειτουργίες που ο καθένας μας εκτελεί καθημερινά με τις δικές μας smartphone (κλήσεις, κίνηση δεδομένων, φωτογραφίες, προβολή βίντεο, χρήση push mail γ ..).

Επεξεργαστής

ο Samsung Galaxy S4 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή τετραπύρηνος ARM 7 1,9 GHz, η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά που μεταφράζεται σε ρευστότητα και εξαιρετική αντίδραση της συσκευής, χωρίς να επιβαρύνει περαιτέρω την κατανάλωση της μπαταρίας. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία μεγάλο. ΜΙΚΡΟ που εμφανίζεται επίσης στους επεξεργαστές Φλοιός Α-15.

arm_cortex_a7_1-520x385

Αυτή η τεχνολογία στα απλά αγγλικά σας επιτρέπει να έχετε ενήλικες απόδοση (μεγάλη) σε πολύ χαμηλά επίπεδα κατανάλωση (LITTLE). Αυτό που σας είπα επιβεβαιώνεται από τον επίσημο ιστότοπο ARM:

Η επεξεργασία ARM big.LITTLE ™ είναι μια τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας όπου οι επεξεργαστές ARM υψηλότερης απόδοσης συνδυάζονται με τους πιο αποδοτικούς επεξεργαστές ARM σε ένα υποσύστημα συνδυασμένου επεξεργαστή για να προσφέρουν μεγαλύτερη απόδοση σε χαμηλότερη ισχύ από τα σημερινά καλύτερα στην κατηγορία συστήματα.

Μνήμη

ο Samsung Galaxy S4 Μας προσφέρει 16 GB εσωτερικής μνήμης (αλλά είναι μόνο 10 GB αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον χρήστη) με υποδοχή microSD που μας επιτρέπει να το επεκτείνουμε 64 GB. Οσον αφορα στο ΕΜΒΟΛΟ, ο Galaxy S4, έχει 2 GB.

Κάμερα και πολυμέσα

Ίσως αυτό, μαζί με τις νέες δυνατότητες να κάνουν το Samsung Galaxy S4 πραγματικά μοναδικό. Η συσκευή διαθέτει στην πραγματικότητα δύο κάμερες, η πίσω από την οποία είναι 13mp με ψήφισμα 1080 x 1920 εικονοστοιχεία (για εγγραφές βίντεο) ΠΛΗΡΕΣ HD , με Λυχνία LED είναι Αυτόματη εστίαση. Η μπροστινή κάμερα είναι αντί για 2 MP. Οι λήψεις παρουσιάζονται πολύ καλά ορίζεται, με πολύ φωτεινά χρώματα, και σε συνθήκες φυσικού φωτός, σε συνθήκες τεχνητού φωτός ή τη νύχτα.

Εδώ είναι μια συλλογή φωτογραφιών που τραβήχτηκαν με το Samsung Galaxy S4 και σύγκριση φωτογραφιών με άλλο τηλέφωνο.

Η πρώτη εικόνα δείχνει μια σύγκριση της ίδιας φωτογραφίας που είχε ληφθεί πριν με Samsung Galaxy S4, τότε με ένα iPhone 5:

Σύγκριση Samsung Galaxy S4

Όπως μπορείτε να δείτε τα χρώματα είναι πολύ πιο φωτεινό και επίσης η ανάλυση είναι πολύ καλύτερη.

Αντ ‘αυτού μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκε από Samsung Galaxy S4.

Φωτογραφία από απόγευμα, στο κλειστό ή με τεχνητό φως:

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε εξωτερικό χώρο με φυσικό φως:

Η Samsung έχει επίσης εισαγάγει αρκετές πραγματικά λειτουργίες λήψης πολύ χρήσιμο και καλά που θα σας δείξουμε λεπτομερώς στην κριτική βίντεο που θα δημοσιεύσουμε σύντομα.

Συνδεσιμότητα

Samsung Galaxy S4 είναι εξοπλισμένο με όλη τη συνδεσιμότητα που βρίσκουμε στις περισσότερες συσκευές της στιγμής. Ξεκινώντας από Wi-Fi, S4 υποστηρίζει τυπικό πρωτόκολλο 802.11 a / b / g / n, προσφέρει επίσης το Έκδοση Bluetooth 4.0, microUSB 2.0, καθώς HSDPA προς το 42Mbps, HSUPA προς το 5,76Mbps, GPRS, UMTS και επίσης έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί 4G. Η κάρτα SIM είναι microSIM ως συνήθως.

Αισθητήρες και νέες δυνατότητες

Όσο για τους αισθητήρες, το Samsung Galaxy S4 διαθέτει αισθητήρες του Φωτεινότητα, εγγύτητα, μαγνητική πυξίδα, προσανατολισμός και επιταχυνσιόμετρο, όχι ότι ένας αισθητήρας κίνησης τοποθετείται στο μπροστινό μέρος της συσκευής μεταξύ της μπροστινής κάμερας και του LED ειδοποίησης.

Αυτός ο αισθητήρας του κίνηση, σε συνδυασμό με την μπροστινή κάμερα, είναι η επιτυχία των νέων και καινοτόμων δυνατοτήτων που η Samsung έχει δημιουργήσει για εμάς, είναι: AirGesture είναι Θέα από αέρος.

Μόλις ενεργοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες από τον πίνακα ρυθμίσεων, χάρη ακριβώς στον αισθητήρα που βρίσκεται μπροστά και στην μπροστινή κάμερα, θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε τη συσκευή μας τόσο με το βλέμμα μας όσο και με το πέρασμα του χεριού μας πάνω από τον αισθητήρα χωρίς να αγγίξουμε την οθόνη. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε κύλιση των σελίδων ΙΣΤΟΣ χωρίς να αγγίξουμε την οθόνη, αλλά περνώντας το χέρι στον αισθητήρα, ή θα μπορούσαμε να κυλήσουμε το ίδιο, μέσα από το βλέμμα μας. Στην πράξη, ο αισθητήρας σε συνδυασμό με την κάμερα που καταγράφει το πρόσωπό μας, κατανοεί ότι πρέπει να κινείται προς τα κάτω ή προς τα πάνω ανάλογα με την κίνηση του κεφαλιού μας. Θα μπορούσαμε επίσης να αλλάξουμε από τη μία εικόνα στην άλλη μέσα στη συλλογή, περνώντας το χέρι στον αισθητήρα, χωρίς να αγγίξουμε την οθόνη.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια συλλογή εικόνων που σας βοηθά επίσης να κατανοήσετε οπτικά πώς λειτουργούν αυτές οι νέες λειτουργίες, οι οποίες ωστόσο θα εμφανίζονται λεπτομερώς, στην αναθεώρηση βίντεο που θα δημοσιεύσουμε σύντομα.

Απόδειξη χρήσης και συμπεράσματα

ο Samsung Galaxy S4 ήταν στην κατοχή μας για περίπου ένα μήνα, στον οποίο δοκιμάστηκε από εμένα!

Πρέπει να πω ότι βρέθηκα πολύ καλά με αυτήν τη συσκευή και έχω δοκιμάσει επίσης το Samsung S3, Πρέπει να πω ότι η διαφορά είναι αρκετά αισθητή.

Επιπρόσθετα εξαιρετική ρευστότητα συσκευή, τόσο ως προς τις εφαρμογές όσο και ως προς τις σελίδες ΙΣΤΟΣ ή βλέποντας βίντεο, πρέπει να πω ότι με εξέπληξε πολύ το οθόνη α να πω το λιγότερο φανταστικό. Οι εικόνες είναι πεντακάθαρες και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν εντυπωσιακές.

Παρά το μέγεθός του, δεν βρήκα κανένα ιδιαίτερο εμπόδιο στην επίτευξη των φυσικών πλήκτρων έντασης ή του κλειδώματος του τηλεφώνου ή του κεντρικού.

ο LED Οι ειδοποιήσεις στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου είναι επίσης πολύ χρήσιμες.

Όσον αφορά τη χρήση των νέων δυνατοτήτων (Θέα από αέρος είναι AirGesture) και του νέες λειτουργίες λήψης, Πρέπει να σας πω ότι τα βρήκα πολύ χρήσιμα, ακόμα κι αν με την πρώτη εντύπωση φαίνεται να φαίνονται κάτι περισσότερο, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι πράγματα που δεν θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ. Σχετικά με AirGesture είναι Θέα από αέρος Πρέπει να σας πω ότι διαβάζετε ΙΣΤΟΣ έχει γίνει πιο άνετο και δυνατό, ακόμη και όταν ίσως είχα απασχοληθεί τα χέρια μου, ενώ τα εφέ της κάμερας και των λειτουργιών λήψης κάνουν αυτό το μοντέλο πραγματικά ξεχωριστό και μοναδικό. Έχω χρησιμοποιήσει πολύ τη λειτουργία “Πλούσια χρώματα”, “Κινούμενη φωτογραφία” είναι “Γόμα” το οποίο εκτός από το να επιτρέπει την εκτέλεση όμορφες λήψεις σε ποιότητα, δώστε την ευκαιρία να αφαιρέστε κινούμενα αντικείμενα ή τη δυνατότητα αφαίρεσης περαστικών που θα μπορούσαν να “παρεμβληθούν” στις φωτογραφίες μας, όπως θα μπορούσατε να δείτε από την αναθεώρηση βίντεο.

Αν θέλουμε πραγματικά να βρούμε ένα ελάττωμα σε αυτό το τηλέφωνο, προσωπικά θα έλεγα ότι είναι εκεί “Κέλυφος”, όπως περίμενα αυτό Samsung άλλαξε την πολιτική του σχετικά με το i δομικά υλικά των smartphone του. Το τηλέφωνο είναι πραγματικά ισχυρό, όμορφο και με πολύ κομψό σχεδιασμό, αλλά μόλις έρθετε σε επαφή με αυτό, το πλαστικό (επίσης αρκετά ολισθηρό) με το οποίο είναι χτισμένο το κάνει να μοιάζει με παιχνίδι, δεν φαίνεται να έχει ένα τηλέφωνο τόσο ισχυρό και σημαντικό.

Συνολικά όμως η εμπειρία με το Samsung S4 ήταν πολύ ευχάριστο και εντυπωσιακό και δεν περίμενα να νιώσω τόσο καλά με αυτήν τη συσκευή και τη συσκευή TouchWiz αφού προέρχονται από ένα Galaxy Nexus με διεπαφή του Google.

Η κρίση μας λοιπόν αποδεικνύεται πολύ θετικό μετά τη χρήση και την κατοχή αυτής της υπέροχης συσκευής για κάποιο χρονικό διάστημα, Η Samsung το έκανε άλλη μια φορά!