Αναθεώρηση Samsung Galaxy Note 8.0

Το προσωπικό του Keyforweb έχει δοκιμάσει το νέο Samsung Galaxy note 8.0 για εσάς

Το νέο κορεατικό tablet είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως προϊόν Samsung, δεδομένου του οικογενειακού σχεδιασμού που θυμάται σίγουρα τα άλλα προϊόντα του σπιτιού. Στην πραγματικότητα, η σημείωση 8.0 με την πρώτη ματιά σάς κάνει να σκεφτείτε αμέσως το Galaxy S4 σε μια υπερμεγέθη έκδοση.

samsung-galaxy-note-8

Τα φυσικά πλήκτρα, όπως είναι η συνήθεια της Samsung τώρα, πνίγονται στο εξωτερικό πλαίσιο της συσκευής και είναι πολύ άνετα. Το tablet κρατάει άνετα στο χέρι ακόμα και αν τα 8 ίντσες είναι αισθητά σε σύγκριση με το τυπικό σχήμα των 7 ιντσών. Τα σχήματα είναι σίγουρα κυματοειδή και σας επιτρέπουν να χειρίζεστε τη συσκευή χωρίς προβλήματα, ωστόσο η πίσω κάμερα που προεξέχει εμφανώς από το πίσω σώμα είναι μάλλον άσχημη (ως εργονομία όχι ως ποιότητα).

Samsung-Galaxy-Note-8.0-Review-rear-camera-angle

Μένοντας στην πλάτη βρίσκουμε ένα σταθερό μη αφαιρούμενο κάλυμμα, καθώς και το περίβλημα του διαβόητου S-PEN. Το S Pen (ήδη εκτιμημένο σε άλλες συσκευές Samsung) είναι τελικά πολύ λειτουργικό, ακριβές και χρήσιμο στην καθημερινή χρήση και όχι. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κουμπί στο στυλό, μπορούν να ενεργοποιηθούν περαιτέρω χρήσιμες λειτουργίες. Μετά από περίπου μια εβδομάδα χρήσης του S Pen, συνειδητοποιήσαμε ότι χρησιμοποιήσαμε το στυλό πολύ περισσότερο από το παραδοσιακό άγγιγμα.

b

Σε επίπεδο υλικού, η σημείωση 8.0 φέρνει μια εξαιρετική CPU Quyn-core 1,6GHz Exynos Dual (4410) και μνήμη RAM 2 Gb, έχουμε επίσης υποστήριξη για Wi-Fi 802.11 a / b / g / n (2.4 GHz και 5GHz), Bluetooth 4.0, gps, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο και ψηφιακή πυξίδα

c

Η οθόνη του Note 8.0 είναι μια οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση 1280 × 800.

Η οθόνη αποκρίνεται γρήγορα στο άγγιγμα και σαρώνει τις σελίδες γρήγορα, περίπου 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ωστόσο, παρατηρήσαμε μια μικρή υστέρηση (αλλά ελάχιστα αισθητή) αφού πατήσαμε το κουμπί αρχικής οθόνης στην πραγματικότητα το tablet δεν ανταποκρίνεται πάντα γρήγορα στην είσοδο.

d

Η CPU γραφικών Mali T400MP4 GPU είναι ένας εξαιρετικός συμβιβασμός μεταξύ ταχύτητας, απόδοσης και κατανάλωσης μπαταρίας. Τα τρισδιάστατα παιχνίδια μερικές φορές περνούν τη μικρή δυσκολία, ωστόσο με όλα τα 2D παιχνίδια δεν υπάρχουν απολύτως προβλήματα.

Παρακάτω είναι ένας πίνακας σύγκρισης μίνι οθόνης, με άλλες συσκευές στο ίδιο εύρος με το Samsung Note 8.0

και

Η ενότητα πολυμέσων του Note 8.0 χρησιμοποιεί δύο κάμερες: η πίσω είναι 5 mega pixel ενώ η μπροστινή είναι 1,3 megapixel. Η ποιότητα των φωτογραφιών είναι σύμφωνη με τους ανταγωνιστές του ίδιου τμήματος της αγοράς, ωστόσο οι φωτογραφίες του προϊόντος Samsung είναι ελαφρώς πιο ζεστές από τις άλλες ταμπλέτες. Τέλος, μην υποτιμάτε τη μεγάλη λίστα επιλογών λογισμικού που σχετίζονται με την κάμερα, που παρέχεται δωρεάν από τον κορεάτη κατασκευαστή. Τέτοιες εφαρμογές σίγουρα συμβάλλουν στην ενίσχυση της κάμερας της σημείωσης 8.0.

f

g

Η μπαταρία των 4.600 mAh σας επιτρέπει να φτάσετε τουλάχιστον δύο ημέρες πλήρους λειτουργίας, χρησιμοποιώντας όλες τις ειδικές ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι, ένα καλό αποτέλεσμα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Συμπερασματικά, η Samsung πέτυχε το σήμα, δημιουργώντας έναν εξαιρετικό ανταγωνιστή για το mini προϊόν Apple Ipad. Η ανθεκτικότητα του κορεατικού tablet είναι πολύ έντονη σε σύγκριση με άλλα προϊόντα, τα εξαιρετικά πολυμέσα που συνδέονται με τη χρήση της πένας S είναι ένα αμελητέο χαρακτηριστικό και το 2 Gb ram εγγυάται ρευστότητα για το πλέον γνωστό λειτουργικό σύστημα Android (σταμάτησε στην κυκλοφορία 4.1 .2 στο δείγμα δοκιμής). Μόνο μερικά πράγματα δεν μας έχουν πείσει πλήρως, δηλαδή την πίσω κάμερα που προεξέχει, και την ανάλυση οθόνης που δεν εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του επεξεργαστή γραφικών, η υποδοχή κάρτας SIM είναι πραγματικά δύσκολη στη χρήση.