Αναθεώρηση Real Steel WRB

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο Android Market, ο νέος τίτλος του Παιχνίδια Reliance επανεκκινήστε το σπίτι, με ένα πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι Classic Arcade Fighting. Όσοι έχουν ήδη γνωρίσει το Rage Warriors θα βρεθούν να αντιμετωπίζουν ένα εντελώς επαναστατικό παιχνίδι, φέρνοντας τον παραδοσιακό αγώνα one-on-one στον κόσμο των ρομπότ. Ρομποτικά ανδροειδή, εξοπλισμένα με πανοπλία και εξοπλισμένα με οπλισμένα άκρα, η μάχη στους δακτυλίους γίνεται συναρπαστική: 24 ρομπότ για αγορά με πιστώσεις που κερδίζονται σε μάχες, 4 κατηγορίες “βάρους” όπως στην πυγμαχία, σχηματίζονται από 6 προκλήσεις η καθεμία, όπου στο τέλος θα κατακτήσετε ο τίτλος. Κάθε ρομπότ έχει το δικό του στυλ μάχης, με το συνδυασμό κινήσεων και κτυπημάτων, θα κάνει διαφορετικές επιθέσεις. Κατά τη φόρτωση της μπάρας ενέργειας, μια ειδική κίνηση θα προκαλέσει περισσότερη ζημιά.

Ο τρόπος αναπαραγωγής είναι απλός, πληκτρολόγιο κίνησης στα αριστερά και πλήκτρα διάτρησης, αποφυγή και ειδική κίνηση στα δεξιά: ενδιαφέρουσα είναι η δυνατότητα προσαρμογής του συστήματος ελέγχου σε διάφορους τύπους, συμπεριλαμβανομένου του αριστερού. Τα ρομπότ μπορούν να αναβαθμιστούν και να είναι ευχάριστα, ακόμη και να προσαρμοστούν με χρώματα και σχέδια για ξεκλείδωμα ή αγορά. Όπως κάθε παιχνίδι (γίνεται πλέον ενοχλητικό) ορισμένοι πολεμιστές και εξοπλισμός μπορούν να αγοραστούν μόνο με πραγματικές πιστώσεις, αλλά αυτό δεν περιορίζει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης του παιχνιδιού.

Τέλος, ο τρόπος παιχνιδιού χωρίζεται σε ΚΑΡΙΕΡΑ είναι ΠΟΛΛΑΠΛΗ, όπου στην πρώτη θα ενισχύσουμε τον μαχητή μας στον ήχο των τίτλων, και στη δεύτερη μπορούμε να καταστρέψουμε τους φίλους μας στο Facebook με τον ήχο των σφυριών και των αιχμηρών άκρων.

PRO

  • Πανέμορφα γραφικά
  • Πλήρης προσαρμογή και μεγάλη γκάμα ρομπότ
  • Διαδίκτυο για πολλούς παίκτες
  • Ελεύθερος

ΕΝΑΝΤΙΟΝ

  • Χωρίς επιπλέον έξοδα, η αναβάθμιση είναι πολύ μεγάλη μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Απαιτεί ένα ισχυρό τερματικό

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 8/10

ΟΘΟΝΕΣ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Ένα φανταστικό παιχνίδι μάχης, με εξαιρετικά γραφικά και ένα ευρύ φάσμα ρομπότ για να διαλέξετε. Μόλις πάρετε το χέρι σας, γίνεται φάρμακο. Συνιστάται.

Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι απευθείας στο Play Store ή μέσω του σήματος μας

Σήμα-Google-Play