Αναθεώρηση One for All Music Receiver SV1810

Συσκευασία και υλικά

Η συσκευασία του Ένα για όλους τους δέκτες μουσικής SV1810 είναι αρκετά απλό, στο εσωτερικό βρίσκουμε τον ασύρματο δέκτη, το καλώδιο υποδοχής 3,5 mm, τον προσαρμογέα RCA Jack και τον φορτιστή τοίχου με σύνδεση microUSB.

Η συσκευή που λειτουργεί ως δέκτης έχει σχετικά μικρές διαστάσεις: 6 x 6 x 2 cm (μήκος, πλάτος, ύψος) και τοποθετείται στο πάνω μέρος του συστήματος Hi-Fi μας, δεν παρατηρείται καν. Ο σχεδιασμός του είναι απλός, τίποτα το ιδιαίτερο: γυαλιστερό λευκό πλαστικό στο πάνω μέρος και διαφανές πλαστικό στο κάτω μέρος για να δείξει τα εξαρτήματα του υλικού. Εδώ είναι το τεχνικό του φύλλο:

Αριθμός μοντέλου SV 1810
διαστάσεις 6 x 6 x 2 εκ
Μέγιστος αριθμός ζευγαρωμένων συσκευών 3
Ταυτόχρονη σύνδεση 2 συσκευές
Έξοδος RCA 3,5 mm aux
Έκδοση Bluetooth 4.0
Κωδικοποιητής Bluetooth SBC
Προφίλ Bluetooth A2DP
Μετατροπέας ψηφιακού σε αναλογικό (DAC)
Αναλογία σήματος προς θόρυβο (SNR) > 80%
Ολική αρμονική παραμόρφωση (THD) <0,04%
Εύρος σήματος (άμεση ορατότητα) έως 10 μέτρα
Προσαρμογέας AC / DC 5V DC / 1000 mA micro USB
εγγύηση 2 χρόνια

χρήση

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι οποιαδήποτε συσκευή παίζει μουσική και είναι εξοπλισμένη με Bluetooth, ξεκινώντας από την έκδοση 3.0, μπορεί να εκμεταλλευτεί το Ένα για όλους τους δέκτες μουσικής SV1810. Μέσω των παρεχόμενων καλωδίων μπορείτε να το συνδέσετε στο σύστημά μας και να ακούσετε τη μουσική που παίζει η συσκευή που χρησιμοποιείται. Η σύνδεση είναι πολύ απλή, απλώς συνδέστε τη συσκευή στο τροφοδοτικό Ένα για όλα τα SV 1810, και από την κινητή συσκευή (είτε πρόκειται για smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή) ενεργοποιήστε το Bluetooth και μόλις εμφανίστηκε το Δέκτης μουσικής σύντροφος. Καμία άλλη διαμόρφωση. Μόλις πραγματοποιηθούν όλες οι συνδέσεις, μπορούμε να απολαύσουμε καθαρό ήχο χωρίς παραμόρφωση χάρη στην πολύ χαμηλή αναλογία σήματος προς θόρυβο (SNR) και την σχεδόν αμελητέα τιμή του κωδικοποιητή ήχου ολικής αρμονικής παραμόρφωσης (THD).

Η σύνδεση είναι εγγυημένη για 3 συσκευές, 2 εκ των οποίων ταυτόχρονα. Αυτές οι δυνατότητες καλύπτουν άφθονα τις ανάγκες ενός μόνο χρήστη, επιτρέποντάς μας να κοιμηθούμε ήσυχα με αυτήν την έννοια. Μιλώντας για αρνητικά πράγματα, το πρώτο είναι η υποχρέωση να έχουμε μια πηγή ενέργειας, πρέπει να τη συνδέσετε με το τροφοδοτικό για λειτουργία και να αφαιρέσετε την πιθανότητα να το χρησιμοποιήσετε στην ελεύθερη κυκλοφορία. Επίσης λείπει το Κωδικοποιητής HD aptX που ασχολείται με τη μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό. Τέλος πάντων, εάν δεν κάνετε μεγάλες αξιώσεις το Ένα για όλους τους δέκτες μουσικής SV1810 κάνει το καθήκον του και μπορεί να αγοραστεί χωρίς υπερβολική δαπάνη.