Αναθεώρηση NGM WeMove Polaris

Σήμερα, για την ενότητα “Ιταλικό τεχνολογικό στυλ”, σας προσφέρουμε την κριτική του WeMove Polaris του Italianissima NGM.

Το WeMove Polaris είναι μια συσκευή εισόδου με λειτουργικό σύστημα Android ICS 4.0.4, που χαρακτηρίζεται – σύμφωνα με την παράδοση NGM – από το σύστημα Dual Sim που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα 2 διαφορετικές κάρτες τηλεφώνου, όλες διαχειριζόμενες πλήρως από το λειτουργικό σύστημα Android.

πακέτο

Το WeMove Polaris παρέχεται με φορτιστή και τυπική θύρα USB, καλώδιο Usb / microusb, 2 προστατευτικά φιλμ για την οθόνη, τυπικά ακουστικά, μνήμη microSD 4 Gb και ένα μικρό εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσης.

SAM_0624

Αισθητική και οθόνη

Η συσκευή είναι αισθητικά ευχάριστη, με απαλές και στρογγυλεμένες γραμμές στα άκρα και διαστάσεις 125 x 64 x 11,2, απόλυτα μέσος όρος για ένα smartphone με οθόνη 4 ιντσών.

Το βάρος είναι ίσως ελαφρώς υπερβολικό με τα 162 γραμμάρια, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται εντός των ορίων του αποδεκτού.

Το WeMove Polaris, όπως ήταν αναμενόμενο, δεδομένου του εύρους αγοράς στο οποίο απευθύνεται, είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, αλλά επιστρέφει μια καλή αίσθηση στην αφή, ειδικά στο πίσω μέρος όπου το μαλακό και αντιολισθητικό υλικό που χρησιμοποιείται πάντα δίνει τη βεβαιότητα ότι το τηλέφωνο μην ξεφύγετε από το χέρι όπως συμβαίνει για παράδειγμα με παρόμοια προϊόντα του διαγωνισμού.

Η οθόνη είναι 3,95 ιντσών με τεχνολογία TFT και ανάλυση 320 x 480 HVGA που επιτρέπει μια ευχάριστη προβολή, με χρώματα πάντα ανοιχτά και σε αντίθεση, και σαφώς ορατούς χαρακτήρες.

SAM_0636

Μπαταρία

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 1700 mAh που επιτρέπει, με μέση χρήση του τηλεφώνου, να φτάσει εύκολα σε αυτονομία 20 – 24 ώρες και πάντα με ενεργή κίνηση δεδομένων 3G, push mail, Whatsapp και Facebook συνδεδεμένο.

Μνήμη

Το smartphone είναι εξοπλισμένο με εσωτερική μνήμη 4 Gb με δυνατότητα επέκτασης έως 32 μέσω υποδοχής microSD. Η συσκευή παρέχει επίσης microSD 4 Gb για συνολικά 8 Gb, ενώ η Ram είναι 512 MB, εκ των οποίων περίπου 240 είναι πάντα διαθέσιμα από το λειτουργικό σύστημα που το διαχειρίζεται, επομένως, με απόλυτα λειτουργικό τρόπο.

Επεξεργαστής

Ο επεξεργαστής είναι ένας ενιαίος πυρήνας MT 6575 με 1 Ghz Cortex-A9, ο οποίος αποδίδει πάντα καλά χάρη στη βελτιστοποίηση που παρέχει σίγουρα η NGM και η οποία επιτρέπει στο λειτουργικό σύστημα να λειτουργεί χωρίς ιδιαίτερες επιβράδυνσεις. Ακόμη και σε δοκιμές που έγιναν με τους δείκτες αναφοράς Antutu και Quadrant, η συσκευή απέδωσε πάνω από τον μέσο όρο με αντίστοιχα αποτελέσματα 5632 και 2436.

20130322065340

Κάμερα και πολυμέσα

Εδώ είμαστε, δυστυχώς, μπροστά στην οδυνηρή νότα (αλλά αυτό δεν έρχεται απροσδόκητο, κρίνοντας από το συγκρότημα που ανήκει στη συσκευή) αυτού του smartphone, που δίνεται από την πίσω κάμερα μόνο 3 Megapixels και πάνω απ ‘όλα χωρίς κανένα τύπο Flash … παράγοντας που σίγουρα περιορίζει το χρήση ως κάμερα. Στην πραγματικότητα, οι λήψεις επηρεάζονται πολύ από τη χαμηλή ανάλυση και, επιπλέον, η δύσκολη εστίαση θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία των φωτογραφιών που είναι κυρίως θολές.

Ακόμη και η εγγραφή βίντεο επηρεάζεται από τη μέτρια ανάλυση που φτάνει το μέγιστο στα 480 x 864 στα 25 fps, αλλά η οποία παρά τα πάντα, αν και δεν μας κάνει να χαρούμε με τη χαρά, εγγυάται τουλάχιστον πάντα αποδεκτές ταινίες.

Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με μπροστινή κάμερα που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις απευθείας με τον τηλεφωνητή.

Όσον αφορά την άποψη των πολυμέσων, το NGM Wemove Polaris είναι εξοπλισμένο με ένα καλό ηχείο που ταιριάζει απόλυτα με τα προϊόντα της ίδιας σειράς ανταγωνιστών, ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου-βίντεο και ένα ραδιοφωνικό δέκτη FM με σύστημα RDS και δυνατότητες εγγραφής.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που δοκιμάσαμε αναπαράγει μερικές δοκιμές Avi και Mpeg-4 χωρίς προβλήματα.

SAM_0623

Συνδεσιμότητα και αισθητήρες

Το NGM Wemove Polaris προσφέρει εξαιρετική απόδοση σύνδεσης χάρη στην πλήρη υποστήριξη των GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA 7,2 Mbps, HSUPA 5,76 Mbps, Wifi και Bluetooth έκδοση 4.0.

Επίσης, όσον αφορά τους αισθητήρες μπορούμε να πούμε ότι το Polaris διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, έχοντας έναν αισθητήρα φωτεινότητας, εγγύτητας, μαγνητικού (επομένως της πυξίδας), προσανατολισμού και επιταχυνσιόμετρου.

Απόδειξη χρήσης

Όσον αφορά το NGM και το WeMove Polaris, μπορούμε μόνο να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι με τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν.

Η συσκευή, μόλις έφτασε στο συντακτικό γραφείο, σηματοδότησε αμέσως τη διαθεσιμότητα μιας ενημέρωσης που αποσκοπούσε στη μεγαλύτερη σταθερότητα τόσο κατά τη χρήση όσο και κατά τη σύνδεση με τα δίκτυα Wi-Fi και μετά την εκτέλεση της, η συσκευή συμπεριφέρθηκε πάντα πολύ καλά, αποδεικνύοντας σταθερή, γρήγορη και λιτό στα τύμπανα.

Κατά τη γνώμη μας, το σύστημα διαχείρισης Dual Sim είναι επίσης εξαιρετικό, με έναν πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις λειτουργίες SIM. Στην πραγματικότητα είναι δυνατό να επιλέξετε ποιο από τα δύο θα χρησιμοποιηθεί για την κυκλοφορία δεδομένων (πρέπει να σημειωθεί ότι ΜΟΝΟ το Sim1 πραγματοποιεί τη σύνδεση UMTS, ενώ το Sim2 συνδέεται στο GPRS), το οποίο για φωνητικές κλήσεις και ποια θα ορίσει ως προεπιλογή για βιντεοκλήσεις. Είναι επίσης δυνατό να εκχωρήσετε ένα χρώμα αναγνώρισης σε κάθε Sim.

20130328092656

Από το πληκτρολόγιο κλήσης, από τον τηλεφωνικό κατάλογο και από τα sms είναι πάντα δυνατή η επιλογή του Sim που θα χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση της λειτουργίας.

Πάντα από το μενού ρυθμίσεων μπορείτε να προγραμματίσετε ώρες για να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά τη συσκευή. Το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργία αεροπλάνου, με την επιλογή των ωρών και των ημερών.

Όσον αφορά τον εκτοξευτή, η NGM επέλεξε να εισαγάγει ένα ιδιόκτητο σε στυλ βανίλιας της Google, το οποίο σίγουρα υπερέχει στην απόκριση και την ακρίβεια της γραμμής ειδοποιήσεων εμπλουτισμένη με πολλά γρήγορα πλήκτρα. Δυστυχώς, λήγει σε ορισμένες πτυχές στις οποίες ο διαγωνισμός αποδεικνύεται ότι έδωσε μεγαλύτερη προσοχή, όπως η δυνατότητα επιλογής και παραγγελίας αιτήσεων με οποιονδήποτε τρόπο.

20130321201430

20130321201404

20130321201328

Συνολικά, το NGM WeMove Polaris είναι ένα smartphone που σίγουρα, στη θάλασσα πολλών άλλων συσκευών εισόδου που ανήκουν και σε πιο γνωστές μάρκες, αναδύεται και ότι, χάρη στην οθόνη 4 ιντσών, το σύστημα Dual Sim, τη βελτιστοποίηση που πραγματοποίησε η NGM και όλα εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής, σίγουρα θα λάβει πολλές συγκαταθέσεις στην αγορά!

Σας αφήνουμε στο φύλλο δεδομένων και στη συλλογή φωτογραφιών του NGM WeMove Polaris που σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα υπάρχει και μια κριτική βίντεο για το προϊόν!