Αναθεώρηση NGM Dynamic Stylo

Σήμερα, για την ενότητα “Ιταλικό τεχνολογικό στυλ”, σας προσφέρουμε την κριτική της ιταλικής εταιρείας NGM, της Δυναμικό Stylo.

Το δυναμικό στυλ είναι η συσκευή τετραπύρηνο Επίπεδο εισόδου NGM εξοπλισμένο σύμφωνα με την παράδοση του ιταλικού σπιτιού του συστήματος Διπλή SIM που επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση και πλήρη διαχείριση δύο SIM με διαφορετικά τιμολόγια και ενδεχομένως τηλεφωνητές για τη βελτιστοποίηση του κόστους και των αναγκών, όλα διαχειρίζονται από μια ειδική διεπαφή ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα το οποίο στην περίπτωση αυτή είναι Android Jelly Bean 4.2.1.

πακέτο

Το Dynamic Stylo διαθέτει έναν κλασικό φορτιστή USB, ένα καλώδιο Usb / microusb, φθηνά ακουστικά, αλλά είναι εξοπλισμένο με ένα κουμπί για να απαντά σε κλήσεις, καθώς και να επιτρέπει τη διαχείριση της έντασης ήχου και να ολοκληρώνει ένα μικρό εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσης.

Αισθητική και οθόνη

Όσον αφορά την αισθητική, το Dynamic Stylo σίγουρα δεν ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του, αλλά εξακολουθεί να είναι άνετο να το κρατάτε και παρά την οθόνη 4,5 ιντσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα ακόμη και με το ένα χέρι, δεδομένου ότι διαστάσεις 136 x 67 x 9,9 mm και το βάρος του 140 γρ.

Όσον αφορά τα υλικά, προφανώς το NGM, δεδομένου του εύρους στο οποίο απευθύνεται, αποφάσισε να επικεντρωθεί στο πολυανθρακικό, αλλά σίγουρα εκτιμήσαμε την επιλογή χρήσης ενός μαλακό και αντιολισθητικό υλικό για το πίσω κάλυμμα που καθιστά ασφαλές το κράτημα της συσκευής ανά πάσα στιγμή.

Όσο για την οθόνη που αντιμετωπίζουμε 4,5 ″ με τεχνολογία TFT και ανάλυση 480 x 854 FWVGA ότι αν και σίγουρα δεν είναι συγκρίσιμο με 1080p Full HD ή 720p HD, εξακολουθεί να επιτρέπει τη βέλτιστη όραση χάρη επίσης φωτεινά χρώματα και καλή αντίθεση, ακόμη και αν, τουλάχιστον στο ληφθέν αντίγραφο, όλα λαμβάνονται με χειροκίνητη ρύθμιση της φωτεινότητας όπως με την αυτόματη ρύθμιση, η συσκευή μετά από λίγα δευτερόλεπτα στην οποία έχει πραγματικά “επιλέξει” τη σωστή με βάση το περιβάλλον στο οποίο είναι βρείτε, ξαφνικά γίνεται πολύ σκοτεινό, στο όριο της αναγνωσιμότητας.

Μπαταρία

Το Dynamic Stylo είναι εξοπλισμένο με α Μπαταρία 1800 mAh κάτι που ίσως είναι λίγο χαμηλότερο εάν θεωρούμε ότι η συσκευή είναι τετραπύρηνος με οθόνη 4,5 ιντσών και στις δοκιμές μας με μέση χρήση τόσο για κλήσεις όσο και για κίνηση δεδομένων, καταφέραμε να φτάσουμε περίπου στο 14-15 ώρες αυτονομίας, που ωστόσο δείχνουν τη μεγάλη βελτιστοποίηση που πραγματοποίησε η NGM στη συσκευή.

Μνήμη

Το smartphone είναι εξοπλισμένο με 4 GB εσωτερικής μνήμης προφανώς επεκτάσιμη έως 32 GB χάρη στην υποδοχή microSD. Οσον αφορα στο ram αυτή η συσκευή έχει 512 MB.

Επεξεργαστής

Το Dynamic Stylo είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή MediaTek MT6589WM, ένα τετραπύρηνο βασισμένο σε Cortex-A7 1,2GHz, χρησιμοποιείται ευρέως σε αυτήν τη μεσαία γκάμα συσκευών Android, η οποία συμπεριφέρεται πολύ καλά και που δεν δείχνει εύκολα το σχοινί, εκτός από πραγματικά βαρύτερα παιχνίδια, παρέχοντας μια καλή εμπειρία χρήστη ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τον εκκινητή NGM. Η επιβεβαίωση αυτού που ειπώθηκε φτάνει επίσης μέσω του Σημείο αναφοράς AnTuTu που έδωσε ένα αποτέλεσμα δοκιμής 13.494 πόντοι.

Κάμερα και πολυμέσα

Η συσκευή παρά το τμήμα της μεσαίας αγοράς στην οποία απευθύνεται είναι εξοπλισμένη με μία καλή κάμερα 8 megapixel εξοπλισμένος με Φλας και αυτόματη εστίαση, επίσης ικανός να ηχογραφήσει Βίντεο HD 30 καρέ (1280 x 720) ανά δευτερόλεπτο. Οι λήψεις είναι καθορισμένες και σε καλή αντίθεση, η αυτόματη εστίαση λειτουργεί πολύ καλά όπως και το φλας. Ακόμη και τα βίντεο δημιουργούνται με καλή ποιότητα και σίγουρα με αποτελέσματα ανώτερα από αυτά που παρέχονται από συσκευές της ίδιας σειράς.

Η συσκευή διαθέτει επίσης μια μπροστινή κάμερα που σας επιτρέπει πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις απευθείας με τον τηλεφωνητή.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που είναι προεγκατεστημένο στο Dynamic Stylo επέτρεψε το αναπαραγωγή των Avi και Mp4 έως ανάλυση 720p, ενώ δεν έχουν ξεκινήσει ούτε βίντεο Full HD 1080p ούτε MKV οποιασδήποτε ανάλυσης.

Στη συσκευή βρίσκουμε επίσης την πάντα καλά εκτιμημένη Ραδιόφωνο FM με σύστημα RDS, και πάντα στο μπροστινό μέρος του ήχου, παίξαμε κομμάτια MP3, WAV, OGG χωρίς κανένα πρόβλημα και με αξιοπρεπή απόδοση του ηχείου που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής.

Συνδεσιμότητα και αισθητήρες

Το Dynamic Stylo, όπως σχεδόν όλα τα προϊόντα NGM, είναι άριστα εξοπλισμένο και στην πραγματικότητα μπορεί να υπερηφανεύεται για την υποστήριξη τεχνολογιών Τετραπλή ζώνη GSM 850/900/1800/1900 για τον τηλεφωνικό τομέα ενώ για τον τομέα δεδομένων έχουμε υποστήριξη HSPA +, HSDPA 21 Mbps, HSUPA 11 Mbps με τη δυνατότητα ενεργοποιήστε την κυκλοφορία 3G στο Sim 1 και όχι στο Sim 2, βρίσκουμε επίσης υποστήριξη για το πρότυπο Bluetooth 4.0 και προφανώς Wi-Fi.

Όσον αφορά τους αισθητήρες, διαθέτει αισθητήρα φωτεινότητας, εγγύτητα, μαγνητική πυξίδα, προσανατολισμό και επιταχυνσιόμετρο.

Απόδειξη χρήσης

Το NGM Dynamic Stylo είχε εξαιρετική απόδοση στις δοκιμές μας και στις δοκιμές κοινής χρήσης.

Αυτή η συσκευή μπορεί να υπερηφανεύεται για την ιδιαιτερότητα, καθώς και για ένα κοινό χαρακτηριστικό για τις συσκευές NGM, ότι είναι ένα διπλό sim και όπως πάντα για το NGM, με καλή διαχείριση χάρη σε έναν ειδικό πίνακα στο μενού ρυθμίσεων όπου μπορείτε να αποφασίσετε πρακτικά κάθε λειτουργία που είναι αφιερωμένη στο μεμονωμένο sim, ξεκινώντας από ποια θα πρέπει να ασχοληθεί με την κυκλοφορία δεδομένων, πηγαίνοντας σε εκείνη που θα παρέχει τηλεφωνική κίνηση, βιντεοκλήσεις από προεπιλογή, αλλά και τη δυνατότητα ένδειξης μιας μόνο για λίγες επαφές στο βιβλίο διευθύνσεων. Εν ολίγοις, στο μέτωπο διαχείρισης dual sim, όπως πάντα Η NGM είναι εκπαιδευτικός στον τομέα.

Στο μπροστινό μέρος του Launcher, το NGM έχει εισαγάγει το δικό του κλασικό στυλΒανίλια, μινιμαλιστικό αλλά γρήγορο και εύκολο στη χρήση, πολύ κακό που όπως έχει ήδη αναφερθεί στο παρελθόν η δυνατότητα αλφαβητικής παραγγελίας δεν έχει ενσωματωθεί τις διάφορες εφαρμογές που είναι διατεταγμένες με τη σειρά με την οποία εγκαθίστανται, αναγκάζοντας μια μακρά και κουραστική αναζήτηση εάν έχουν εγκατασταθεί σημαντικός αριθμός εφαρμογών.

Δυστυχώς αυτό το δυναμικό στυλ κατά τη γνώμη μας έχει επίσης ένα Achill τακούνικαι αυτό υπονομεύει την καλή δουλειά βελτιστοποίησης που πραγματοποίησε η NGM, καθώς και τη διαθεσιμότητα ενός τετραπύρηνου πυρήνα που θα μπορούσε να προσφέρει εξαιρετική απόδοση, στην πραγματικότητα η επιλογή να τον εξοπλιστεί με μόνο 512 MB που κάποτε εγκατέστησαν τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σε Android όπως το Facebook , WhatsApp, Currents και τα παρόμοια, μειώνεται σε μόλις 120MB διαθέσιμα, περιορίζει σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία χρήστη με ένα αρκετά ακριβό λειτουργικό σύστημα από την άποψη του ram που είναι το Android 4.2.1 Jelly Bean και στην πραγματικότητα κατά τη διάρκεια των δοκιμών χρηστών που έχουμε παρατήρησε, για παράδειγμα, ότι περιμένει αρκετά δευτερόλεπτα όταν κλείνει μια εφαρμογή για να επιστρέψει στην αρχική σελίδα, καθώς και κάποια υστέρηση που σίγουρα δεν αποδίδεται στον τετραπύρηνο επεξεργαστή, ούτε στον εκκινητή NGM συνήθως πάντα πολύ ανταποκρινόμενο.

Προφανώς, όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για μια συσκευή μεσαίου εύρους και τον τετραπύρηνο επίπεδο εισόδου της NGM, η οποία ωστόσο αποδίδει καλά ειδικά σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα που είναι συνήθως εξοπλισμένα με επεξεργαστή διπλού πυρήνα, έτσι Η γνώμη μας για αυτό το NGM Dynamic Stylo είναι σίγουρα θετική παρόλο που, ο εξοπλισμός με Ram 1 GB θα ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα smartphone μεσαίας κατηγορίας στον κόσμο του Android.