Αναθεώρηση Asus ZenPad S 8.0

https://youtu.be/VLYubtmrt4E

Σήμερα σας προσφέρουμε την κριτική του Asus ZenPad S στην κορυφαία έκδοση με οθόνη 8 ιντσών. Αυτό το προϊόν, γνωρίζω ότι αποτελεί ένα από τα πιο ισορροπημένα τερματικά στο τοπίο Android και επίσης χάρη στην επιμελημένη κατασκευή, το εκλεπτυσμένο λογισμικό βρίσκεται στο επίπεδο των πιο ακριβών αντιπάλων ενώ κοστίζει το μισό. Ας μάθουμε μαζί το ZenPad S στην κριτική μας

Αποσύνδεση

Μέσα στο πακέτο ZenPad S βρίσκουμε, εκτός φυσικά για το προϊόν, ένα σύντομο συνοπτικό εγχειρίδιο, το καλώδιο USB MicroUSB Type-C για φόρτιση και τροφοδοσία 1,35 A. Επιπλέον, τα δύο καλύμματα ZenClutch και TriCover παρέχονται για δοκιμή, και τα δύο έχουν βαθμολογία να χρησιμοποιούν το tablet σε οριζόντια λειτουργία, προκειμένου να αυξήσουν την πρακτικότητα. πολύ καλά κατασκευασμένο, με καουτσούκ υλικά και ωραία σχεδίαση, καλύμματα που συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε συνδυασμό με το tablet.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οθόνη: 8 ″ QHD (2048 × 1536 pixels), IPS LCD, 320 ppi
  • SOC: 64-bit Intel Z3560; CPU 1,83 × 4 GHz x86
  • GPU: PowerVR G6430
  • RAM: 2 GB (2048 MB) LPDDR3
  • Πίσω κάμερα: 8 Megapixel, f / 2.0, 4x Zoom; Βίντεο: 1080p 30 fps
  • Μπροστινή κάμερα: 5 Megapixel; Βίντεο: 1080p 30 fps
  • Μπαταρία: 4000 Mah
  • Εσωτερική μνήμη: 32 GB με δυνατότητα επέκτασης με MicroSD έως 128 GB (μπορεί να οριστεί ως ο προεπιλεγμένος δίσκος γραφής)
  • Λογισμικό: Android 5.0 Lollipop με προσαρμογή Asus ZenUI
  • Wi-Fi a / b / g / n / ac; Bluetooth 4.1 LE; USB OTG, DLNA

Για πλήρεις προδιαγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Σκεύη, εξαρτήματα

Το υλικό, αν και δεν είναι στην κορυφή ή όχι πολύ πρόσφατο, έχει αναπτυχθεί καλά με έναν επεξεργαστή ικανό να μετακινεί τα πάντα με ρευστό τρόπο, 2 GB μνήμης RAM που δεν είναι λίγα δεδομένης της αποτελεσματικής χρήσης της μνήμης. Η CPU είναι 1,83 GHz Atom Z3560 Quad Core σε συνδυασμό με PowerVR G430 GPU ρολόι στα 457-533 MHz (ίδια συχνότητα με τις γρηγορότερες εκδόσεις Z3580 και Z3590) που φροντίζει όλη την καθημερινή εργασία. Αν και δεν είναι πλέον ολοκαίνουργιο, έχουμε ακόμα εξαιρετική απόδοση για τη χρήση για την οποία προορίζεται το ZenPad. Οι προδιαγραφές ξεχωρίζουν μεταξύ των USB Type-C, η καλά καθορισμένη οθόνη και ο τομέας του ήχου, ενώ πρέπει να γίνει μια επιπλέον σημείωση αξίας στο 32 GB επεκτάσιμου χώρου αποθήκευσης ωστόσο μέσω MicroSD. Εξαιρετική κατασκευή και σχεδιασμός που συμπληρώνουν την εικόνα ενός από τους καλύτερους (και ισορροπημένους) τερματικούς σταθμούς του τοπίου Android.

Απεικόνιση

Το ZenPad S είναι εξοπλισμένο με πάνελ IPS εξαιρετικής ανάλυσης 2048 x 1536 εικονοστοιχεία, για τιμή 320 PPI και αναλογία διαστάσεων 4: 3. Καλή αναπαραγωγή χρωμάτων, ρυθμιζόμενη με το υπέροχο πρόγραμμα, το οποίο επιτρέπει κορεσμένα χρώματα παρόμοια με την οθόνη AMOLED και εξαιρετική κατασκευή αντιθαμβωτικής προστασίας. Προστασία εγγυημένη από ένα αρκετά ελαιόφοβο Gorilla Glass 3 στη θεραπεία, θεωρούμε ως το μόνο κύριο ελάττωμα της φωτεινότητας, τόσο μέγιστη όσο και στη λειτουργία του αυτοματισμού για τον κανονισμό.

Συνδεσιμότητα

Η συνδεσιμότητα φροντίζεται αλλά όχι άριστη με Bluetooth 4.1, διπλή ζώνη 5 ghz Wi-Fi, thetering και USB Type-C για γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Η λήψη ασύρματων δικτύων είναι πολύ έγκυρη ενώ δεν υπάρχει NFC αλλά πάνω απ ‘όλα η υποστήριξη για SIM δεδομένων, που δεν παρέχεται σε αυτήν την έκδοση του tablet.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Η κύρια κάμερα είναι 8 megapixel με διάφραγμα αισθητήρα f / 2.0, χωρίς φλας, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι 5 megapixel. Και οι δύο αποδίδουν αρκετά καλά σε ευκολότερες καταστάσεις, όπως σε συνθήκες καλής φωτεινότητας, ενώ μπαίνουν σε κρίση όταν το φως σβήνει, δείχνοντας πολύ θόρυβο βίντεο και απώλεια ορισμού. Καλές selfies κατά τη διάρκεια της ημέρας που γίνονται μέτριες τη νύχτα. Είναι επίσης αλήθεια ότι, ως δισκίο, δεν αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να επικρίνουμε πάρα πολύ το ZenPad S δεδομένης της χρήσης για την οποία προορίζεται.

Ήχος

Ο τομέας ήχου διαχειρίζεται με δύο στερεοφωνικά ηχεία τοποθετημένα στο μπροστινό μέρος του τερματικού και με σύστημα DTS HD. Η ένταση είναι πολύ ισχυρή με καλή κατανομή υψηλών και χαμηλών τόνων στις συχνότητες και έναν αποτελεσματικό, καθώς και προσαρμόσιμο, ισοσταθμιστή για να ρυθμίσετε όλες τις παραμέτρους. Το μόνο ελάττωμα, δεν λειτουργούν και τα δύο ηχεία με την ίδια ισχύ, με το χαμηλότερο ένα ακόμη υποστήριξη για αναπαραγωγή πολυμέσων παρά για πραγματική χρήση περιεχομένου.

Μπαταρία

Η μπαταρία είναι 4000 mAh και παρά τη σύνδεση USB Type-C, επαναφορτίζεται σε πάνω από 3 ώρες. Αυτή η ανεπιθύμητη εικόνα είναι ότι το σφάλμα πρέπει σίγουρα να δοθεί στο 1,35. Ένας φορτιστής που δεν πιστεύουμε ότι είναι αρκετά ισχυρός για το εν λόγω tablet. Η καλή γενική διάρκεια με βαριά χρήση μπορεί να επιτευχθεί το βράδυ ενώ με μια ελαφριά μέρα μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια 2 ημέρες. Κατά μέσο όρο, χρησιμοποιώντας το τερματικό με τις κύριες εφαρμογές, χωρίς ενεργή εξοικονόμηση ενέργειας (η εξοικονόμηση εξακολουθεί να υπάρχει και είναι καλή) μπορείτε να διαχειριστείτε από 4 έως 6 ώρες στην οθόνη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παίζετε εντατικά.

Λογισμικό

Το προσαρμοσμένο λογισμικό της Asus είναι το γνωστό ZenUI εξοπλισμένο με το Android 5.0 έκδοση Lollipop. Με αυτήν την έκδοση έχουμε μια πλήρως επανασχεδιασμένη διεπαφή και με λίγα κόλπα για χρήση tablet, όπως η περιστροφή της οθόνης στο σπίτι. Έχουμε πολλές χρήσιμες και όχι προεγκατεστημένες εφαρμογές με την παρουσία ad hoc λογισμικού, όπως φίλτρο ανάγνωσης, κίνηση εκτός οθόνης, διαχείριση εφαρμογών κατά την εκκίνηση, MiniMovie, λειτουργία για παιδιά, λειτουργία PhotoCollage, Splendid (για ρύθμιση της θερμοκρασίας χρώματος της οθόνης), Διαχείριση ήχου και πολλές προσαρμογές στο σπίτι, οι οποίες επιτρέπουν σε όλους να ράβουν την εξατομικευμένη διεπαφή χρήστη για μέτρηση. Σημείωση αξίας προς το πρόγραμμα περιήγησης ASUS που συμπεριφέρεται βέλτιστα, ακόμη και με τους βαρύτερους ιστότοπους, προσφέροντας μια πολύ αποτελεσματική εμπειρία χρήστη, καθιστώντας τη λήψη άλλου λογισμικού για περιήγηση στο διαδίκτυο σχεδόν περιττή.

συμπέρασμα

Αν και δεν είναι το πιο ισχυρό ή το καλύτερο σε μεμονωμένες πτυχές (εκτός από την κατασκευή όπου μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πραγματική κορυφή της γκάμας), το ZenPad S στην έκδοση 8 ιντσών προσφέρει, σε προσιτή τιμή, ένα σετ λεπτομερειών, υλικού που δύσκολα απογοητεύει και σε κάνει να κλίνεις προς οτιδήποτε άλλο αφού δεν υπάρχει πραγματική έλλειψη σε κάποια περιοχή. Σίγουρα δεν είναι η απόλυτη κορυφή ως επεξεργαστής, RAM ή οθόνη, αλλά σίγουρα το καλύτερο για την αναλογία τιμής / ποιότητας. Αξίζει να ξοδέψετε πάνω από 400 ευρώ σε τερματικό υψηλής τεχνολογίας; Όχι απαραίτητα, πράγματι προτείνουμε αυτό το τερματικό Asus σε όλους όσους αναζητούν ένα εξαιρετικό προϊόν, που ισχύει σχεδόν σε κάθε περίσταση.