Αναδυόμενη κάμερα Nokia 8.2: 32 MP, Android Q, τα χαρακτηριστικά της γίνονται πιο καθαρά

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Nokia 8.1 θα παρουσιαστεί σε λίγους μήνες και ήδη και το προφίλ του αρχίζει σταδιακά να αυξάνεται. Θα ήταν το πρώτο smartphone της μάρκας που θα ενσωματώσει μια αναδυόμενη κάμερα της οποίας η ανακοινωμένη χωρητικότητα είναι 32 MP, ένας ορισμός άνω του μέσου όρου για μια φωτογραφική μηχανή selfie, που φαίνεται να δείχνει ότι ο κατασκευαστής στοιχηματίζει πολύ στην όψη της φωτογραφίας. .

Nokia 8.1

Η μεσαία γκάμα είναι η αιχμή της αιχμής της Nokia η οποία, για την επιστροφή της μετά από χρόνια έλλειψης, αποφάσισε να συγκεντρώσει τις περισσότερες δυνάμεις της σε αυτό το τμήμα. Είχαμε την ευχαρίστηση να δοκιμάσουμε το Nokia 8.1, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό smartphone μεσαίας κατηγορίας που βασίζεται σε δυνατότητες όπως η σχεδίαση, μια καλή κάμερα, ικανοποιητική απόδοση, καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση, για να μην αναφέρουμε ελαφριά και ρευστή διεπαφή που οφείλει στο Android One. Το Nokia 8.2 θα αντικατασταθεί σε λίγους μήνες με βάση τα επιτεύγματα του προκατόχου του.

Nokia 8.2: τα χαρακτηριστικά του γίνονται πιο ξεκάθαρα

Σύμφωνα με το MySmartPrice, το Το Nokia 8.2 θα είναι εξοπλισμένο με αναδυόμενη κάμερα 32 MP για selfies, το οποίο προτείνει ένα σχέδιο με πολύ πιο λεπτά άκρα από το τρέχον μοντέλο. Ο επεξεργαστής θα παραμείνει στο Snapdragon της σειράς 700, πιθανώς το Snapdragon 730, το τρέχον σημείο αναφοράς του τμήματος μεσαίας κατηγορίας. Το SoC θα συνοδευόταν από 8 GB μνήμης RAM και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης, μια πρώτη για τη Nokia γνωρίζοντας ότι ακόμη και το Nokia 9 είχε μόνο 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Τέλος, το Nokia 8.2 θα κυκλοφορήσει με το Android Q, το οποίο δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου ότι πρόκειται για smartphone Android One και ότι δεν αναμένεται μέχρι το 4ο τρίμηνο του 2019. Ως υπενθύμιση , το Nokia 8.1 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018 και είναι σήμερα ένα από τα καλύτερα smartphone μεσαίας κατηγορίας στην αγορά.

Πηγή: MySmartPrice