Ακολουθούν οι χρωματικές παραλλαγές του Oneplus 6

OnePlus 6, σημαντικά προβλήματα αποστράγγισης μπαταρίας με το OxygenOS 5.1.8

Πολύ λίγα λείπουν κατά την κυκλοφορία του νέου OnePlus 6 και το σπίτι έχει αφήσει να γλιστρήσει οι διάφορες χρωματικές επιλογές και διαμορφώσεις της νέας κορυφής της γκάμας. Η σελίδα, αμέσως καταργήθηκε, προέβλεψε αυτό που ήδη γνωρίζουμε επιβεβαιώνοντας ότι το εμβληματικός δολοφόνος 2018 είναι ένα πραγματικό τέρας της εξουσίας.

Η συσκευή θα διατίθεται σε 3 διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές όπου ξεχωρίζουν τα σκούρα χρώματα. Προφανώς, η έκδοση RAM 6 GB θα είναι διαθέσιμη μόνο σε μια χρωματική παραλλαγή, αν και πρέπει να ειπωθεί ότι για να έχει η έκδοση Λευκή η ίδια κατάσταση προτείνεται και πάλι.

OnePlus 6: περικοπές μνήμης και χρωματικές εκδόσεις

OnePlus 6
OnePlus 6

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε χρώματα Mirror Black, Midnight Black και Silk White. Ορισμένα χρώματα ή διαμορφώσεις θα είναι διαθέσιμα σε ένα χρώμα. Πρακτικά, κάνοντας μια λίστα βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση:

παραλλαγές
παραλλαγές
  • Μαύρο καθρέφτη: 6 GB + 64 GB – 8 GB 128 GB;
  • Μεσάνυχτα Μαύρο: 8 GB + 128 GB – 8 GB – 256 GB.
  • Λευκό μετάξι: 8 GB + 128 GB.

Ναι, κάτω από τις διάφορες επιλογές χρώματος μπορούμε να το διαβάσουμε OnePlus 6 θα διαθέτει τον νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845, έως 8 GB μνήμης RAM και εσωτερική μνήμη 256 GB και διπλή κάμερα 16 megapixel + 20 megapixel.

Θυμηθείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση ζωντανά μαζί μας, ακολουθώντας απευθείας αυτόν τον σύνδεσμο.