Αισθητήρας φωτογραφιών Xiaomi Mi Mix 4: 108 MP, Snapdragon 855+ και 12 GB μνήμης RAM

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το τεχνικό φύλλο του Xiaomi Mi Mix 4 αρχίζει να γίνεται πιο ξεκάθαρο. Στο πρόγραμμα: ένας αισθητήρας φωτογραφιών 108 megapixel που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ Samsung και Xiaomi. Ανακοινώνεται επίσης με το Snapdragon 855+, το νέο υψηλής ποιότητας SoC της Qualcomm, αλλά και με τη διεπαφή MIUI 11 που θα παρουσιαστεί σύντομα.

Το Mi Mix 3

ο Xiaomi Mi Mix 4 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphone του δεύτερου εξαμήνου του 2019. Το προφίλ του έχει ήδη αποκαλυφθεί σχεδόν πλήρως. Φημολογήθηκε τις τελευταίες ημέρες ότι το smartphone θα ήταν το πρώτο που ενσωματώνει τον αισθητήρα φωτογραφιών 108 MP που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες από τη Samsung. Οι τελευταίες διαρροές επιβεβαιώνουν αυτές τις πληροφορίες, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών του smartphone.

Xiaomi Mi Mix 4: αποκαλύπτεται το τεχνικό φύλλο

Εκτός από τον κύριο αισθητήρα 108 MP, το Xiaomi Mi MIX 4 θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με οθόνη καμπύλη οθόνη Σούπερ AMOLED ορισμού 2K, Snapdragon 855+, το νέο ναυαρχίδα SoC της Qualcomm που ενσωματώνει έναν επεξεργαστή οκταπύρηνου ρολογιού στα 2,96 GHz και μόντεμ 5G, μεταξύ άλλων. Όπως και η νέα έκδοση του Xiaomi Mi Mi 3 που κυκλοφόρησε λίγο νωρίτερα φέτος, ο διάδοχός του θα είναι συνεπώς συμβατός με 5G.

Το SoC θα υποστηρίζεται έως και 12 GB μνήμης RAM και 1 TB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης UFS 3.0, εκτός από το τύμπανα άνετο 4500 mAh συμβατό με γρήγορη φόρτιση στα 30 W. Θα υπήρχε επίσης ασύρματη φόρτιση (αντίστροφη), όπως και μια υποδοχή ήχου 3,5 mm Για να επιστρέψετε στην κάμερα, ο αισθητήρας 108 MP θα συνοδεύεται από τρεις άλλες ενότητες: έναν αισθητήρα ευρείας γωνίας 16 megapixel, έναν φακό 12 MP. Εν τω μεταξύ, ο τέταρτος αισθητήρας θα χρησιμοποιούσε έναν μηχανισμό περισκόπιο για να παρέχει προηγμένες δυνατότητες ζουμ.

Τέλος, το Xiaomi Mi Mix 4 θα πρέπει επίσης να είναι το πρώτο smartphone της μάρκας που θα προσφέρει τη διεπαφή MIUI 11, η παρουσίαση της οποίας ανακοινώνεται αμέσως. Η μάρκα φαίνεται ότι έβαλε όλα τα περιουσιακά στοιχεία στο πλευρό της για να βλάψει τον ανταγωνισμό. Αρκετά smartphone προηγμένης τεχνολογίας αναμένονται την ίδια περίοδο, σε αυτήν την περίπτωση το OnePlus 7T Pro, το Google Pixel 4 XL ή ακόμα και το Mate 30 Pro από την Huawei, για να μην αναφέρουμε το Galaxy Note 10+ που κυκλοφόρησε λίγο νωρίτερα.

Πηγή: Guizmodo China