Αισθητήρας φωτογραφίας Galaxy Fold 2: 108 MP και οπτικό ζουμ x5, όπως το Galaxy S11

Galaxy Fold 2: Η Samsung ποντάρει στο Snapdragon 855, ακόμη και στη Γαλλία!

Μετατόπιση. ο 14 Απριλίου 2020 στις 15 ώρες και 45 λεπτά

Το Galaxy Fold 2, το δεύτερο πτυσσόμενο smartphone της Samsung, αποκαλύπτεται σταδιακά. Σύμφωνα με μια νέα διαρροή, το smartphone μοιράζεται πολλά κοινά σημεία με το Galaxy S11. Συγκεκριμένα, θα βρούμε τον ίδιο αισθητήρα φωτογραφιών 108 MP και οπτικό ζουμ 5X. Εδώ είναι οι πιο πρόσφατες διαθέσιμες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας στο Bloomberg, η Samsung αποφάσισε να ενσωματώσει έναν αισθητήρα φωτογραφιών 108 megapixel στο Galaxy Fold 2, το πτυσσόμενο flip-flop smartphone όπως το Motorola RAZR 2019. Σύμφωνα με τα μέσα, είναι το ίδια ενότητα με αυτή για τα Galaxy S11 και S11 +. Έχουμε ήδη γνωρίσει για αρκετές εβδομάδες ότι τα δύο smartphone θα επωφεληθούν από τη μονάδα ISOCELL Bright HMX που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Xiaomi.

Ακόμα σύμφωνα με το Bloomberg, ο τριπλός αισθητήρας φωτογραφιών του Fold 2 θα αποτελούταν επίσης απόευρυγώνιος φακός, αισθητήρας ToF προορίζεται για βάθος αισθητήρα πεδίου και οπτικό ζουμ x5. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι η Samsung έχει ήδη ενσωματώσει έναν αισθητήρα ToF στο Galaxy Note 10+. Επιπλέον, γνωρίζουμε ήδη ότι πρέπει να προσφέρεται οπτικό ζουμ x5 στο Galaxy S11. Τον περασμένο Μάιο, η Samsung ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή μιας νέας φωτογραφικής μονάδας με οπτικό ζουμ x5.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του Bloomberg, το Galaxy Fold 2 υπόσχεται συνεπώς να είναι μια αναδιπλούμενη έκδοση του Galaxy S11. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε ότι οι δύο συσκευές θα τροφοδοτούνται από το ίδιο SoC, το Exynos 990 στην Ευρώπη και το Snapdragon 865 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε επίσης: Galaxy Fold 2 – Η Samsung εργάζεται σε αόρατο μεντεσέ για πτυσσόμενη οθόνη

Η ημερομηνία παρουσίασης επιβεβαιώνεται

Στη διαδικασία αυτή, τα μέσα επιβεβαιώνουν την ημερομηνία παρουσίασης του Galaxy Fold 2. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Korea Herald, η Samsung θα παρουσιάσει το νέο της πτυσσόμενο smartphone τον Φεβρουάριο του 2020 μαζί με το Galaxy S11. Μια προηγούμενη διαρροή αναμένεται στις 11 Φεβρουαρίου 2020. Σας λέμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: Bloomberg