Ένα νέο smartphone LG χαμηλού επιπέδου κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ένα νέο smartphone LG χαμηλού επιπέδου κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Μέσα στον επίσημο ιστότοπο της Tracfone Βρέθηκε ένα νέο smartphone LG χαμηλού επιπέδου που ταυτίζεται με τον αριθμό μοντέλου LG LML211BL. Ένα προϊόν χαμηλών προδιαγραφών, ωστόσο, βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα Android Oreo 8.1.

Εντός των νέων εικόνων, δίνονται επίσης συμβουλές στο τεχνικό δελτίο δεδομένων του προϊόντος, το οποίο προφανώς δεν είναι τίποτα εξαιρετικό. Η οθόνη δεν πρέπει να έχει αναλογία διαστάσεων 18: 9 και η ίδια η ανάλυση δεν είναι πολύ υψηλή. Εδώ είναι όλα τα δεδομένα που εμφανίστηκαν.

Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο LG LM211BL

Όπως μπορείτε να δείτε μέσα στις εικόνες, η οθόνη έχει συνολικό μέγεθος 5 ‘ και ανάλυση HD (1280 x 720p). Το πάνελ είναι επομένως ένα παραδοσιακό 16: 9. Αντ ‘αυτού, ο επιλεγμένος επεξεργαστής είναι a Qualcomm Snapdragon 425 που σίγουρα δεν υπερέχει από την άποψη της δύναμης, αλλά δεδομένου ότι είναι ένα προϊόν Entry Level θα είναι σίγουρα μια χαρά.

Ομοιόμορφη μνήμη ΕΜΒΟΛΟ δεν είναι πολλά, στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο 2 GB διαθέσιμος. Ενδιαφέρον είναι η παρουσία του Android Oreo στην έκδοση 8.1 προεγκατεστημένο στο προϊόν. Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποια συσκευή είναι δεδομένου ότι ο κωδικός αναγνώρισης και οι τεχνικές προδιαγραφές δεν μας προτείνουν τίποτα. Ωστόσο, θα διατηρήσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο εν αναμονή της LG να κινηθεί.

Πηγή | tera-WURFL