Ένας στους δύο Γάλλους πιστεύει ότι το smartphone συμβάλλει στην ευτυχία τους

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 11 Οκτωβρίου 2019 στις 10 ώρες και 43 λεπτά

Το smartphone κάνει το 45% των Γάλλων πιο ευτυχισμένοι: αυτό είναι το εκπληκτικό συμπέρασμα μιας μελέτης Toluna που ανατέθηκε από τον ειδικευμένο ειδικευμένο. Ωστόσο, η μελέτη υπογραμμίζει πολύ μεγάλες ανισότητες ανάλογα με την ηλικία: για παράδειγμα, το 75% των ατόμων ηλικίας 55 ετών και άνω θεωρούν ότι το smartphone δεν συμβάλλει στην ευτυχία τους.

Pixabay

Ο ειδικός για την επισκευή, η Recerce.com δημοσίευσε μια εκπληκτική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο ψηφοφορίας Toluna στο Διαδίκτυο. Αυτή η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1.000 Γάλλων μεταξύ 15 και 18 Μαρτίου 2019, αποκαλύπτει ότι το 45% των ατόμων που ερωτήθηκαν κατά μέσο όρο θεωρούν ότι το smartphone τους είναι πηγή ευτυχίας.

Smartphone: ένας στους δύο Γάλλους το αναφέρει ως πηγή ευτυχίας, σύμφωνα με αυτή τη μελέτη

Αναλυτικά, είναι ιδιαίτερα οι νέοι που ωθούν προς τα πάνω αυτό το στατιστικό: 63% των 18-34 ετών λένε ότι είναι πιο ευτυχισμένοι χάρη στο κινητό τους. Αντίθετα, αυτά τα 55 και άνω είναι 75% για να πουν ότι το smartphone τους δεν τους κάνει πιο ευτυχισμένους. Υπάρχουν επίσης γεωγραφικές διαφορές. Έτσι, οι κάτοικοι του Hauts de France είναι οι πιο εθισμένοι: 54% ισχυρίζονται ότι αντλούν ευτυχία από το smartphone τους.

Αντίθετα, αυτό το στατιστικό στοιχείο πέφτει στο 48% για παράδειγμα, στο Auvergne. Οι τρεις μεγαλύτερες πηγές χαράς για κινητά είναι, σύμφωνα με την έρευνα:

  1. Τραβήξτε την τέλεια φωτογραφία με το smartphone σας (42%)
  2. Βάλτε μια ταπετσαρία που τους κάνει να χαμογελούν στα σίγουρα (39%)
  3. Λάβετε επιβεβαίωση μέσω email / κειμένου ότι η παράδοσή της θα είναι σύντομα (38%)

Αντίθετα, η συλλογή ενός αριθμού ρεκόρ στο Facebook ή ενός αγώνα στο Tinder αναφέρεται μόνο από το 11% και το 3% των ερωτηθέντων αντίστοιχα. Φυσικά, η μελέτη δεν σταματάει εκεί, και επαινεί, το Requerce oblige, τις αρετές της καταπολέμησης των απορριμμάτων και της επανακατανάλωσης για τη μεγιστοποίηση της ευτυχίας σας.

Διαβάστε επίσης: Εθισμός σε smartphone σε σύγκριση με τον εθισμό στα ναρκωτικά σε νέα μελέτη

Θεωρείτε υπερβολικό να λέτε ότι το smartphone σας συμβάλλει στην ευτυχία σας; Μοιραστείτε τα σχόλιά σας στα σχόλια.

Πηγή: Προώθηση