Ένας δορυφόρος Samsung συντρίβεται στον κήπο τους: πώς θα μπορούσε να συμβεί;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 1 Νοεμβρίου 2019 στις 10 ώρες και 16 λεπτά

Ένας δορυφόρος Samsung συντρίβεται στον κήπο ενός ζευγαριού στο Μίσιγκαν (Ηνωμένες Πολιτείες). Το αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό περιλάμβανε ηλιακούς συλλέκτες, δύο μεγάλες κάμερες και ένα Samsung Galaxy S10 5G. Παρόλο που μοιάζει με δορυφόρο, ήταν στην πραγματικότητα μέρος του έργου Space Selfie: ένα ατμοσφαιρικό μπαλόνι που έστειλε selfies ψηλά στη στρατόσφαιρα.

Πίστωση: NBC Nightly News / Youtube

Ένας «δορυφόρος» που ξεκίνησε από τη Samsung Europe ως μέρος μιας εκστρατείας μάρκετινγκ δύο εβδομάδες νωρίτερα συντρίβει χθες σε μια αυλή ζευγαριού του Μίτσιγκαν περίπου στις 9 π.μ. Παρά την εμφάνιση του δορυφόρου, με τους ηλιακούς συλλέκτες και τη δομή του με αλουμίνιο, στην πραγματικότητα ήταν περισσότερο ένα ατμοσφαιρικό μπαλόνι σχεδιασμένο να φτάνει στα ανώτερα στρώματα της στρατόσφαιρας.

Πώς ένας δορυφόρος Samsung προσγειώθηκε στον κήπο τους

Η συσκευή είχε δύο μεγάλες κάμερες και ένα Samsung Galaxy S10 5G. Η Nancy Mumby-Welke, ένας από τους ιδιοκτήτες του κήπου στον οποίο έπεσε η συσκευή, δείχνει σε ένα βίντεο το αντικείμενο, το οποίο ονομάζεται Space Selfie. Αρχικά, αυτός ο δορυφόρος χρησιμοποιήθηκε για να αποδείξει τα οφέλη της συνδεσιμότητας 5G, επιτρέποντας στους χρήστες του Διαδικτύου να στείλουν το selfie τους στο διάστημα σε ένα 5G S10, πριν αναμεταδώσουν την εικόνα του selfie με τη Γη στο πάτωμα στο παρασκήνιο. αγελάδες

Το ζευγάρι εξηγεί στην τοπική εφημερίδα MLive ότι επρόκειτο να φροντίσουν τα άλογά τους όταν άκουγαν έναν βροντή, πριν ανακαλύψουν αυτό το παράξενο αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό. Η Nancy Mumby-Welke εξηγεί ότι η δομή φαινόταν να λειτουργεί ακόμα όταν το ανακάλυψαν. Η πτώση λέγεται ότι επιβραδύνθηκε από ένα αλεξίπτωτο το οποίο ανακάλυψαν επίσης προσκολλημένο σε ένα από τα δέντρα τους.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung καταργεί τις διαφημίσεις που κοροϊδεύουν την εξαφάνιση της υποδοχής θύρας iPhone

Και η Nancy θα κυκλοφορήσει στο βίντεο: «Δεν βαριέσαι ποτέ στο αγρόκτημα Welke. Δόξα τω Θεώ τα άλογα δεν ήταν έξω και δεν επηρέασε το σπίτι ».