Έκπτωση 20% στα O Bag Stores, για όσους αγοράζουν ένα προϊόν V από τη Vodafone

Έκπτωση 20% στα O Bag Stores, για όσους αγοράζουν ένα προϊόν V από τη Vodafone

Μέχρι το 31 Οκτωβρίου 2018 όσοι αγοράζουν ένα προϊόν V από τη Vodafone μπορούν να λάβουν ένα 20% έκπτωση για χρήση στα καταστήματα O Bag. Η έκπτωση ισχύει για αγορά ενός προϊόντος O Bag με κόστος τουλάχιστον 30 ευρώ.

Αγοράζοντας ένα προϊόν V από τη Vodafone σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας, θα λάβετε μια κάρτα με κουπόνι έκπτωσης 20%. Αυτή η έκπτωση μπορεί να δαπανηθεί τόσο στα συμμετέχοντα καταστήματα τσαντών O όσο και στο διαδίκτυο στον ιστότοπο obag.it

Για να χρησιμοποιήσετε την έκπτωση, θα πρέπει να δείξετε την κάρτα στο ταμείο ή, εάν κάνετε την αγορά μέσω Διαδικτύου, θα πρέπει να εισαγάγετε το κωδικός έκπτωσης έχουν αναφερθεί.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που ανήκουν στη σειρά V by Vodafone.

V- Τσάντα είναι η συσκευή που, μόλις εισαχθεί από μόνη της τσάντα, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θέση του χάρη στην εφαρμογή Movetrack της Alcatel, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς σύνδεση Wi Fi ή Bluetooth. Χάρη στη δυνατότητα καθορισμού μιας ασφαλούς ζώνης εντός της οποίας πρέπει να παραμείνει η τσάντα, είναι σε θέση να στείλει μια ειδοποίηση εάν αυτό δεν συμβεί. Το κόστος της συσκευής είναι 59 ευρώ, ενώ αυτή της υπηρεσίας είναι ίση με 3 ευρώ κάθε μήνα.

V- Αυτόματο είναι η συσκευή που, όταν συνδεόταν με τη δική της αυτοκίνητο (ταιριάζει στη θύρα OBD στα περισσότερα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από το 2002), σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ασφάλεια του ταξιδιού σας και το στυλ οδήγησης

Χάρη στη λειτουργία “Εύρεση του αυτοκινήτου μου”, είναι πάντα δυνατό να γνωρίζετε τη θέση του οχήματός σας και να λαμβάνετε οδηγίες για αυτό.

Επιπλέον, με την υπηρεσία “Auto Sos”, υπάρχει μια υπηρεσία βοήθειας η οποία, σε περίπτωση ατυχήματος, μπορεί να έρθει σε επαφή με ένα κέντρο λειτουργίας και να ζητήσει βοήθεια. Το κόστος του V-Auto είναι 5 € ανά μήνα και 79 ευρώ για να αγοράσετε τη συσκευή.

V- Pet Αντ ‘αυτού στοχεύει να είναι σε θέση να παρακολουθεί τους φίλους τους των ζώων, παρακολουθώντας τις καθημερινές τους δραστηριότητες και γνωρίζοντας ταυτόχρονα το φίλτρο τους. Εάν περάσουν την ασφαλή ζώνη, η οποία μπορεί να καθοριστεί από την εφαρμογή, αποστέλλεται ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής Kippy Vitaμικρό χάρη στον ενσωματωμένο εντοπιστή GPS.

Το κόστος είναι 5 € ανά μήνα για την υπηρεσία και 49 ευρώ για τη συσκευή.

V-δωμάτιο είναι πραγματικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ασφάλεια κινητής τηλεφωνίας ικανή να καταγράφει συνεχώς, είτε με κάλυψη δικτύου 3G ή 4G, καταγράφοντας κάθε στιγμή, είτε μέρα είτε νύχτα, συμπεριλαμβανομένου του κακού καιρού.

Η κάμερα στέλνει μια ειδοποίηση στο smartphone εάν ανιχνεύει ύποπτους ήχους ή κινήσεις και σας επιτρέπει επίσης να ακούτε και να απαντάτε από το ίδιο το smartphone. Οι ηχογραφήσεις διατηρούνται για συνολικά επτά ημέρες. Το κόστος ανέρχεται σε 5 € ανά μήνα και μόνο το κόστος της συσκευής είναι 379 ευρώ.

V- Sos μπάντα είναι συσκευή ήταν ικανοί, ένα βραχιόλι που βλέπει τη χρησιμότητά του σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή πτώσης ή ασθένειας του χρήστη. Σε περίπτωση ανάγκης, θα στείλει αμέσως μια ειδοποίηση στις επαφές που έχουν οριστεί προηγουμένως (το πολύ πέντε), με δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας χάρη στο συνδυασμό GPS, δικτύου κινητής τηλεφωνίας και bluethoot.

Το V-Sos Band ενεργοποιείται σε περίπτωση πτώση, χάρη σε έναν αλγόριθμο και ένα ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο, ή ακόμα και χειροκίνητα χάρη στο Κουμπί SOS. Το κόστος της συσκευής ισούται με 79 ευρώ, ενώ η υπηρεσία κοστίζει 5 € κάθε μήνα.

Ο καθένας των συσκευών απαιτεί ένα V-Sim κοστίζει 10 ευρώ για σύνδεση στο δίκτυο.

Προϊόντα V από τη Vodafone είναι διαθέσιμα για πελάτες της Vodafone με ιδιωτικό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας, τόσο επαναφορτιζόμενη όσο και συνδρομή. Επιπλέον, οι ιδιώτες πελάτες όλων των άλλων ιταλικών παρόχων δικτύου κινητής τηλεφωνίας μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν έναν V-Sim εάν ζητήσουν αυτόματη χρέωση από την πιστωτική τους κάρτα.

Οι προσφορές V από τη Vodafone χρεώνονται στο κινητό Vodafone Sim: σε περίπτωση επαναφορτιζόμενης, το κόστος της προσφοράς αφαιρείται από την υπόλοιπη πίστωση, ενώ στην περίπτωση συνδρομής, το κόστος χρεώνεται στον τηλεφωνικό λογαριασμό.

Είναι επίσης δυνατό να ζητήσετε τη χρέωση από τον τραπεζικό λογαριασμό σας ή την πιστωτική σας κάρτα.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.